Shahid Kapoor verkozen tot meest sexy vegetariër

Shahid Kapoor werd recent door de PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) verkozen tot de meest sexy vegetariër. Daarom is de acteur binnenkort te zien in een nieuwe advertentie van de dierenrechtenorganisatie waarin hij het publiek sterk adviseert om vegetariër te worden.

De advertentie is getiteld “Chicks Love a Vegetarian”. Hierin zien we Shahid gekleed in casual kleding, met twee donzige gele kuikens op zijn lichaam, die de voordelen van een plantaardig dieet aanprijzen. De advertentie is bedacht door fotograaf Atul Kasbekar.

“Ik houd van Chicks( meisjes en kuikens) … varkens, koeien, vissen, en alle andere dieren. Dat is waarom ik vegetariër ben geworden”, aldus Shahid.

“Ik ben erg blij dat vegetariër ben en ik geloof heilig dat dat het beste voor je is. De dag dat ik begon te geloven in het feit dat ik geen dieren wil opofferen voor mijn eigen smaak is de dag waarop alles voor mij veranderde.”

Wat vind jij? Ben jij ook vegetariër of juist niet? Waarom wel of waarom niet? Deel jou mening met ons.

28 REACTIES

 1. Ben geen vegetarier. Ik hou gewoon van vlees. Dat betekent niet dat ik niet van dieren hou. Integendeel, ik ben gek op ze. Maar als ze na een goed leven, als vlees op mijn bord terechtkomen als een maaltijd, dan kan ik dat niet weerstaan.

  Het is ook niet zo dat ik geen 1 dag zonder vlees kan. Voor het geloof (Hindoe) kan ik vlees gerust op z’n tijd laten staan.

  Ps. sexy vegetariër is voor mij Lara Dutta!

 2. Ik ben geen vegetarier, maar ik vind wel dat iedereen zelf moet weten of hij of zij nu wel of geen vegetarier is en daarmee iedereen in zijn waarde moet laten.

  PS: Shahid kapoor is wel een lekker ding!!!!

 3. het is in elk geval heel gezond om veg te zijn, geen dierlijke vet in je body dat is een heerlijke gevoel.

  het menselijke lichaam is niet gemaakt om vlees te consumeren, het is gebaseerd op het eten van vegetarische voedsel.

  maar de nieuwsgierigheid en de gierigheid van de mens heeft de mens gemaakt tot wat ze zijn vandaag de dag.

  alles eters, net als Bello van de straat,die is zo gemaakt door de natuur.

 4. Ik kan geen dag zonder vlees. Erg he, ik schaam me er eigenlijk wel voor. Ik eet thuis weleens vegetarisch maar ik eet het met moeite op! Ik zou best vegetarier willen worden, maar ik weet niet hoe. Ik ga binnenkort naar India en blijf dan logeren bij familie daar en ze zijn allemaal vegatarier. Ondanks dat het prachtig is om naar India te gaan, zie ik er wel tegenop vanwege het feit dat ik weinig vlees kan eten. Ik heb gehoord dat er india vele speciale gemeenschappen zijn die uitleg geven over hoe belangrijk het is om vegetarier te zijn. (zag ik bij programma van Gordon Ramsey in India). Misschien dat ik daar ff een bezoekje ga brengen. Het schijnt voor iedereen toegangelijk te zijn..

 5. aan de andere kant denk je ook waar moeten de dieren heen.als iedereen op de wereld vegetarier wordt is meer dieren dan mensen.

 6. je lichaam heeft zowel groente als vlees nodig.. ik vind vlees heerlijk ( behalve varkensvlees ) ………

 7. @ h.n

  Denk je dat echt?! Come on… als je de natuur en de dieren met rust laat, dan kunnen ze elkaar gerust in balans houden. Het dierenrijk zorgt er wel zelf voor dat alles in balans blijft. De tijger dood een hert bijv. So no worries…

  Tis weel een mooie gedachte om geen vlees te eten en je lichaam “schoon” te houden. Maar net als in het dierenrijk en de natuur hebben wij ook vlees nodig. Misschien niet zoveel als dat wij nu consumeren, maar toch.

 8. de mensen moeten er voor zorgen dat er minder dieren komen en de populatie en natuur waar nodig met rust latenen waar nodig de dieren er voor laten zorge dat die in stand blijft

 9. mensen kom op!!!! als iedereen vegetarier zou zijn zouden er dieren ‘over’ zijn? denken jullie nou echt dat al die dieren uit het wild worden gehaald??? er zitten honderden miljoenen dieren in dichte stallen, dat doet de mens. omdat er vraag naar is. zodra er geen vraag meer is zal er na een tijdje ook geen aanbod meer zijn.

 10. Inderdaad menselijke lichaam is niet gemaakt om vlees te eten. Kijk eens naar je tanden, die zijn toch veel anders dan een bv een leeuw.

  Ps. Respect dat Shahid dat doet.
  Het is me ongeveer 1 jaar gelukt om geen vlees te eten, maar ik kon niet helaaaaaaaaas niet volhouden. Ik eet nu alleen witte vlees.
  Ik heb enorm veel respect voor iemand die veg. is geworden!!!!

 11. Kijk je bepaalt zelf wel wat je eet er zullen toch altijd mensen zijn die dieren eten al is de hele wereld vegetarisch.En eigenlijk heeft je lichaam wel vlees nodig.

  @MAAR TOCH RESPECT VOOR MENSEN DIE “GOED”” MET DE NATUUR OMGAAN

 12. pol waar staat dat je lichaam vles nodig heeft? ik leef al sinds 1983 veganisctisch zonder een dag ziek te zijn geworden ,ik vind het goed wat shahid ook al had ik nog nooit van hem gehoord , sterker nog ik heb hem nooit zien acteren.

 13. @ u
  pol heeft wel gelijk. want in principe heeft je lichaam vlees nodig
  vlees is rijk aan ijzer,calcium en andere belangerijke voedingstoffen die je lichaam nodig heeft. en als je dat niet binnen krijgt kan je bloeddruk naar beneden gaan dat was dus bij mij het geval toen ik ook een vegetariër was. moest er ook gelijk mee stoppen. alleen als je heel goed gezond eet en dat ook goed kan vol houden kan je lichaam het wel redden zonder vlees

 14. @Parul
  Je lichaam heeft geen vlees nodig. Dat is verschillende keren wetenschappelijk bewijzen. volgende keer hou je onzin voor je zelf

 15. @ MAma. en wat weet jij over vlees? ik denk niks
  Dus misschien moet je zelf je onzin maar voor je houden met je wetenschappelijk bewezen. en lees even goed wat ik geschreven heb. voordat je met een antwoord komt. Ik zei dat je lichaam wel zondr vlees kan als je goed gezond kan eten en dat ook goed kan vol houden anders niet.

 16. Ja ik ben een vegetarier en ben daar ook blij mee.
  Vegetarisch eten is veel beter dan vlees eten.
  Waarom zou je een dier doden om vlees te eten? dat dier doet jou niets. Hoe zou jij het vinden als ik jou kind zou doden en op eten, niet leuk denk ik.Zo vind de ouder van dat dier die je dood om te eten ook niet leuk. Veel mensen vieren verjaardagen van hun kind met vlees eten. Dat is helemaal niet goed. Jij dood een dier dus jij maakt iemand verdrietig en daar vier je jou feest mee,now ik zal zeggen daar word je echt niet gelukkig van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.