“Zeg nee tegen drugs”, zingt Abhishek

Onlangs sprak Abhishek Bachchan, tijdens het 25-jarig bestaan van het Narcotics Central Bureau, over de gevaren van drugsgebruik. Nu gaat de acteur verder met zijn anti-drugs campagne in zijn film Dum Maaro Dum.

Abhishek Bachchan neemt zijn rol als maatschappelijk verantwoordelijke burger mee naar het witte doek. Het nummer Thyan Thyan is gecomponeerd door Pritam en gezongen door Abhishek Bachchan. Abhishek hoopt via dit hip-hop nummer jongeren bewust te maken van maatschappelijke problemen, zoals corruptie, maar adviseert ze ook sterk om van drugs af te blijven.

“Zowel Rohan als Abhishek wilden zinvolle teksten bij het nummer. Abhishek is een rolmodel voor de jeugd in dit land. Het is zijn streven om een verschil te maken met dit nummer. Ze hopen dat het aanslaat bij de jongeren.”

7 REACTIES

 1. DAT IS GEWELDIG

  DOORGAAN ERMEE, HOOP DAT ANDERE ZIJN VOORBEELD NEMEN

  DRUGS IS NIET GOED WETEN WE ALLEMAAL DUS NIET PROBEREN STOER TE DOEN

  UIT VUILBAK ETEN WIL JE TOCH OOK NIET

 2. Rani

  wat ben jij beeldschoon,krijg jij soms een kick om iemand anders lelijk uit te maken.Maar ja weet wie dat zegt…………

  Rahat

 3. tja hij is zeker niet de knapste bollywoodster. Maar ik zou zo met hem willen ruilen, als ik elke dag wakker mag worden naast de mooiste vrouw van de wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.