Hrithik gewond op de set van Agneepath

Hrithik Roshan raakte gewond aan zijn hand tijdens de opnames van zijn nieuwste film, de remake van Agneepath.

In een van de scènes werd Hrithik gevraagd om een kokosnoot op de grond te breken. Tijdens een van de vele takes raakte hij gewond aan zijn vingers, maar pas toen de scène werd geannuleerd zag een iemand van de productie dat Hrithiks’ hand aan het bloeden was.

De acteur bleek een diepe snee te hebben. De opnames werden stilgelegd en Hrithik ontving EHBO.

Echter, voor producent Karan Johar is dit een goed teken. Want wanneer een acteur gewond raakt, valt of bloedt op de sets van zijn films wordt de film altijd een hit.

14 REACTIES

  1. Ik vind die karan johar super dom.
    @Me dat klopt omdat in zijn meeste films sharukh en Kajol speelt. Was kabi alvida na kehna waard om een hit te worden? Nee
    En wat vond je van Kurbaan? gohh man na dat film heb ik 1 jaar geen bollywood films gekeken….

  2. @ Mama

    Dat een film het wel of niet verdiend om een hit te worden is een persoonlijke mening. Feit is en blijft dat KANK een hit was geworden.
    Besides, de films die hij produceert (Dharma Productions) worden ook meestal een hit. Kijk maar naar Kaal, Dostana, Wake up sid, I hate luv storys. En in deze films speelt er geen SRK of Kajol.

    En als je een beetje bollywood nieuws volgt, dan had je kunnen weten dat er in Kurbaan een scene voorkomt dat niet geschikt is voor de familie… Afgezien van dat, was het verhaal wel goed. En ik heb daarna gewoon heel wat film gezien.

  3. @ Mama Ik snap niet waarom je na Kurbaan geen film meer heb gezien Kurbaan was namelijk een hele mooi film met een hele mooie verhaal tenminste dat vond ik zelf.

    @ Rajivie De films die heb opgenoemd waren geen hits hoor behalve dostana waren ze allemaal flop geworden in de boxoffice en I hate luvstorys was zefs een super fop geworden

  4. Nauw als ik te weten kom, waar een stel gevaarlijk terroristen woont, dan ga ik politie waarschuwen ipv ze zelf aan te vallen…dat was toch BELACHELIJK hé…

    @Rajive ik heb betere dingen te doen, dan KJ te volgen op het nieuws. Ik heb mijn mening gegeven op wat ik gezien heb. Meer voor me hoeft het niet.
    En volgens mij KANK bewijst, dat niet altijd zijn films waard zijn om een hit te worden. Een man die al jaren getrouwd is en ook een kind heeft, denk ik, wordt verliefd. Dat klopt daar kan je niks aan doen. Maar je hoeft niet zo f*cking egoïstisch te zijn. En je vrouw en kind verlaten…. om je eigen wil… pfff belachelijk zeg

  5. @ mama
    Kan het begrijpen dat je niet altijd tijd hebt om KJo nieuws te volgen. Maar dat is iets dat ik wel doe. Hierdoor kan ik een film beter beoordelen over met wie ik het kan zien en of het wat is.

    Ik vond KANK een goed verhaal hebben. Geen candy floss story, maar een harde drama. En hoezo is het egoistisch?! De huwelijk van Preity en SRK ging gewoon niet. Ze maakten al die tijd ruzie. En zou jij je eigen kinderen in zo’n situatie willen laten leven?! Een situatie waarin de ouders alleen maar ruzie maken. Ik heb liever een alleenstaande ouder ipv ouders die steeds om de kleinste dingen in de haren vliegen.
    Als een huwelijk niet gaat (na vele pogingen), dan moet je er ook een einde aan maken.

    Ps. je klink in de voorgaande reactie niet als een mama :p

    @ Bollywood.nl
    Ik heb gisteravond een reactie geplaatst waarin ik in ga op Parul. Waarom zie ik die niet meer terug?

  6. hij heeft left om BIG B NA TE APE.
    DAT HEEFT niemand kunnen doen en het zal ook nooit iemand lukken.
    die sharuk heeft het probeer maar het is hem nooit gelukt die gek.
    hritik is wel een van de beste ,maar moet niet naast BIG B STAAN.

  7. Nauw ja, ik denk niet dat je je kind gelukkig maakt door met een andere vrouw of man te trouwen. Maar ik ga niet meer erop in. Ik zie dat we totaal 2 verschillende mensen zijn met een totaal verschillende meningen.

  8. mensen ik wil hier niet mee bemoeien maar ik wil wel wat kwijt
    er zijn miljoenen kinderen die heel gelukkig zijn bij een ander dan bij zijn eigen ouders dus niet te negatief denken over iemand anders
    kan ook heel goed gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.