Priyanka heeft geen tijd voor Mani Ratnam

Mani Ratnam staat op het verlanglijstje van eigenlijk alle Bollywoodacteurs. Na gewerkt te hebben met Shah Rukh Khan, Amitabh Bachchan, Vivek Oberoi, Kareena Kapoor, Aishwarya Rai Bachchan en Abhishek Bachchan heeft de regisseur zijn zinnen gezet op Priyanka Chopra. Het zou gaan om een Tamil film. Maar de drukke actrice heeft geen tijd voor hem.

Priyanka Chopra is momenteel bezig met de opnames voor twee films: Karan Johar’s Agneepath en Anurag Basu’s Barfee. Maar de actrice is erg enthousiast over het aanbod, maar wil de regisseur toch zo spoedig mogelijk ontmoeten.

Dit zou haar eerste Tamil film zijn. De film is getiteld Veerudu en speelt zich af in 1500 voor Christus. Mani Ratnam is van mening dat de rol perfect is voor Priyanka.

Veerudu is gebaseerd op het boek Ponniyin Selvan en vertelt het verhaal van de moedige strijder Vallavarayan Vandiyatheyan en Koning Aditha Karikalan.

Laten we hopen dat deze ontmoeting snel plaatsvindt, want een samenwerking tussen Mani Ratnam en Priyanka Chopra is toch wel iets om naar uit te kijken.

2 REACTIES

  1. Halloooo, hoe kan Priyanka geen tijd hebben om hem te spreken als ze de director spoedig mogelijk wil ontmoeten?! snap het even niet.

    Maar als deze film in tamil aanslaat, dan kunnen we zeker een hindi remake verwachten.
    Heb alle vertrouwen in Priyanka dat ze een goede rol neer zal zetten.

    btw, wat vonden jullie van Raavan?! Ook een film van Mani Ratnam. Ik denk dat het geen hit werd omdat de meeste mensen een verhaal verwachtte dat gelijk loopt aan de Ramayan. Dus niet dat Aish verliefd wordt op Raavan.
    Vond alleen Abhishek een beetje irritant in zijn rol. Deed te veel zijn best om de badguy te zijn. En dat andere acteur, sprak met een accent.
    Dat waren de minpunten. Verder vond ik het wel te pruimen. Heel mooi gefilmd in de jungle van Sri Lanka.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.