“Ik moest huilen toen ik Yuvraj zag huilen”

Shilpa Shetty kon op zaterdagavond, nadat India het wereldkampioen cricket won, haar emoties niet meer onder controle houden. Ze moest huilen toen ze Yuvraj Singh op televisie zag huilen.

“Ik kan mijn emoties niet meer onder controle houden. Yay! India heeft gewonnen. Het is een geweldig moment en een prachtig gevoel. Toen ik Yuvraj zag huilen, sprongen de tranen in mijn ogen, omdat ik mij herinnerde hoe mijn team de IPL had gewonnen”, aldus Shilpa.

“De manier waarop India het spel gisteren heeft gespeeld, was fantastisch.”

Shilpa kon zich ook nog herinneren hoe India in 1983 de wereldbeker won. Haar vader kon zijn tranen op dat moment ook niet bedwingen. “28 jaar geleden waren wij nog vrij jong toen India de wereldbeker won, maar ik kan me wel duidelijk herinneren hoe emotioneel mijn vader was geworden. Ook al die herinneringen kwamen nu weer naar boven.”

9 REACTIES

  1. ik moest ook bijna huilen, het was echt prachtig!!

    @Shakoen

    wat nou bullshit? Bij sommige mensen maken bepaalde dingen veel indruk en dan kunnen emoties naar boven komen. Dus waarom zo dom reageren??

  2. ach flikker toch op man Suresh, dit is allemaal gelul!! Slaat toch helemaal nergens op, het is maar een spelletje en die losers hebben echt slecht gespeeld hoor. Het was gewoon puur geluk voor India! Het zijn ook valspelers, en ook nog eens kapot lelijk!! hahaahahahah f**K you suresh!!

  3. Ik wil even hier iets duidelijk maken.
    LAATSTE REACTIE VAN SHAKOEN, heb ik niet geschreven.
    Het is iemand anders, die mijn naam gebruikt heeft.
    Het enige wat ik heb geschreven is ” bullshit”

    Dus wil degene, die mijn naam heeft gebruikt, dat niet meer doen?????????

    Ga een ander naam zoeken.

    Dank je.

  4. jonge het gebeurt wel s dat je smoet janken
    maarre ik ken die geheimpje van haar ze wil gwn meer babbels achter haar krijgen hierom om gwn meer bekender te gaan worden
    gr,suhana

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.