SRK als seriemoordenaar Charles Sobhraj?

De Franse filmmaker Alain Andre is bezig met een filmscript over het leven van de vermeende seriemoordenaar Charles Sobhraj. Volgens Andre is Shah Rukh Khan de meest geschikte persoon om deze rol te spelen.

“Wij zien alleen Shah Rukh Khan in deze rol. Wij vinden hem het meest geschikt om dit personage te portretteren en ik hoop dat hij ja zegt”, zegt Andre.

Net voordat Charles werd vrijgelaten uit de Tihar gevangenis in Delhi nam zijn eerste vrouw contact op met de Franse filmmaker. Ze vroeg hem om een film te maken over Charles. “Charles wilde beroemd worden en zijn verhaal terugzien in boeken, romans en films. Dat is tevens de reden waarom hij nooit heeft gezegd dat hij onschuldig is”, vertelt Sobhraj die de exclusieve rechten heeft ontvangen voor het maken van zijn levensverhaal.

De advocaat van Charles houdt echter wel alles nauwlettend in de gaten, want een van Sobhraj eisen was dat hij in de film niet wordt weergegeven als een moordenaar. “Andre heeft inderdaad de rechten gekregen om de film te maken, maar ik heb namens mijn cliënt totale controle over de inhoud.”

Het script is bijna klaar. Andre is alleen nog op zoek naar een co-producent uit Bollywood. Hij hoopt deze snel te vinden zodat hij kan beginnen met de opnames. Deze zullen plaatsvinden in India, waar Sobhraj opgroeide.

10 REACTIES

 1. Gaan ze nu seriemoordenaars promoten?! Waar zijn ze mee bezig…

  SRK zal tog nee zeggen. Hij wil geen internationale projecten.

  Of zo’n rol hem past, daar zijn de meningen over verdeeld.

 2. Dat klopt..Geld doet idd wonderen
  maar of shah rukh er so over zal denkee dat weet ik niet…

 3. Rajive
  Dat is wel sterk beoordelt, wacht eerst tot je de film ziet, he manneke met grote mond

 4. ik snap niet hoe je iemand zo kan beledigen die jij zelf niet ken
  oordelen op iemands uiterlijk.

 5. Ik vind dat je mensen niet op uiterlijk mag beledigen… pp.
  als je hem al oud vindt, wat vind je van A. Batchan?

  Juist door dat ze ouder worden hebben ze meer ervaring, en kunnen beter presteren…. geldt niet voor iedereen natuurlijk..

 6. Allebei is belangrijk. Als je uiterlijk hebt maar dan geen goeie karakter dan ben je niks. Maar als je geen uiterlijk hebt maar wel een goeie karakter, dan is dat toch wel iets. Dus allebei belangrijk, maar een goeie karakter is het belangrijkste 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.