Nog een huwelijk in huize Pataudi?

Nadat actrice Sharmila Tagore onlangs bekend maakte dat haar zoon Saif Ali Khan binnenkort opnieuw in het huwelijksbootje zal stappen, vertelt dochter Soha Ali Khan in een interview dat zij klaar is voor de volgende stap: een huwelijk met Kunal Khemu.

Soha Ali Khan heeft al ongeveer twee jaar een relatie met acteur Kunal Khemu. En de 32-jarige actrice wil zeker settelen over een paar jaar. “Wij hebben een goede relatie en zijn erg blij met de ontwikkelingen in onze carrières, dus wanneer wij vinden dat het juiste moment er is, zullen wij ons huwelijk aankondigen.”

Saif maakte recent een grap dat hij eerder dan haar hoort te trouwen, omdat hij haar oudere broer is. Maar Soha is niet bereid om te wachten totdat haar broer in het huwelijksbootje stapt. “Haha! Stel dat hij ineens besluit nog eens tien jaar te wachten, dan mag hij het bekijken. Ik weet niet wanneer hij wil gaan trouwen. Hij kan zo beslissen om morgen te trouwen.”

1 REACTIE

  1. bijna Gefeliciteerd!! 🙂
    ze zijn een leuk koppel. heel veel geluk in jullie verdere leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.