Ben jij klaar voor Salman’s Ready?

Films en cricket zijn de twee grootste vormen van entertainment in India. Filmmakers maken dan ook volop gebruik van om tijdens cricketwedstrijden hun volgende grote release te promoten. Ook de makers van Ready zijn overstag.

Na het zien van de enorme hype rond de promos van Dum Maaro Dum en Ra.One willen ook de makers van Salman’s nieuwe film Ready de eerste promo onthullen tijdens een van de grootste cricketevents van het jaar: de Indiase Premier League: IPL.

Na hits als Wanted en Dabangg is de 45-jarige acteur een van de grootste publiekstrekkers van Bollywood. Promotie is bijna niet meer nodig. Maar met elke film groeit ook de verwachting van het publiek en daar moet wel aan worden voldaan. Want net als de bovengenoemde films is ook Ready weer volledig gemaakt in de stijl van de Zuid-Indiase film.

De eerste poster zal op 5 april worden onthuld en de eerste promo volgt 10 dagen later. “We proberen zo goed mogelijk aan te sluiten bij de IPL, want er is geen mooier platform op dit momentdan cricket om je film te promoten. Je bereikt in een keer een zeer groot publiek en krijgt direct een reactie”, aldus producent Bhushan Kumar.

Ready, met in de hoofdrollen Salman Khan en Asin, staat gepland voor een wereldwijde release op 3 juni.

6 REACTIES

  1. @ R
    Indd!!! ben het helemaal eens met je
    hij is gewoon de nummer 1

    kan echt niet wachten op zijn film 3 juni is echt te ver 🙁
    Loveeeee u handsomeman!!!!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.