Aamir wil tips van Hrithik

Aamir Khan begint binnenkort met de voorbereidingen voor zijn rol als schurk in Dhoom 3. Ter voorbereiding wil de perfectionist een aantal tips van zijn voorganger Hrithik Roshan.

Aamir heeft hier goed over nagedacht en wil het publiek niet teleurstellen en datgene voorschotelen wat ze van een schurk uit de Dhoom-serie verwachten. Aamir wil met Hrithik een paar referentiepunten bespreken met de jongere held over zijn rol in Dhoom 3. Het gesprek moet voornamelijk gaan over de intensiteit van het acteren en de lichaamstaal van het personage.

Aamir gaf recent toe dat hij graag acteerlessen zou krijgen van Hrithik. “Hrithik ziet er erg goed uit en is ook een goede acteur. Ik zou graag acteerlessen van hem willen,” had de 46-jarige acteur gezegd.

Aamir Khan is erg gesteld op zijn privéleven en dus zullen de exacte details natuurlijk nooit naar buiten worden gebracht. We zullen dus helaas moeten wachten totdat Dhoom 3 in de bioscopen verschijnt.

4 REACTIES

 1. Aamir khan waarom heb je tips nodig van hritik je hoeft geen tip de nmen van hritik jij acteer langer dan hritik dan je weet toch hoe je moet schurk spelen in dhoom 3 is nergens voor nodig maar als het helpt dan kan je wel tip nemen van hoop dat je een goeije slechterik speelt veel succes AAMIR KHAN you re the best

 2. Dat hij om hulp vraagt laat al zien dat hij zeer sportief kan zijn en niet zomaar jaloers wordt zoals misschien andere acteurs.

  Way to go Amir and good luck.

  Ps. hij was ook goed in Fanaa als slechterik. Maar misschien vraagt het sript een ander soort rol van hem als slechterik.

 3. @ Rajvie
  ben het met je eens.
  Het is indd sportief van hem
  en jaloersie? dat kent hij niet eens 😛

  en wat arjun al zegd! hij heeft geen tips nodig
  hij heeft het allemaal!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.