Biografie van A.R. Rahman verschijnt op 6 april

De eerste geautoriseerde biografie van componist A.R. Rahman verschijnt op 6 april. Het boek geeft je een fascinerend kijkje in de wereld van de grote Mozart van India. Het boek getiteld A.R. Rahman: The Spirit of Music wordt uitgegeven door Om Books International.

Het boek is geschreven door de bekende film historicus Nasreen Munni Kabir. Zij maakte meer dan 80 documentaires voor de zender Channel 4 in Engeland, waaronder The Inner and Outer World of Shah Rukh Khan. In dit boek geeft ze een kijkje in het privé-leven van Rahman en zijn muziek. Het boek bevat foto’s uit zijn persoonlijke archief, alsmede een gratis cd met muziek gecomponeerd door hem (8 tracks).

Rahman’s eerlijkheid, intelligentie en bescheidenheid zijn goed te merken wanneer hij spreekt over alles wat u ooit van hem wilde weten over zijn leven en zijn wereld van muziek. De boekpresentatie zal worden bijgewoond door een aantal bekende beroemdheden en filmmaker Mani Ratnam krijgt de eer om het boek te onthullen.

“Het is inderdaad een zeldzame eer om dit boek te publiceren. AR Rahman’s reis is er één die beweegt en inspireert. Nasreen Munni Kabir heeft de afgelopen drie jaar uit zijn leven vastgelegd in het boek.  Dit boek komt met een gratis CD met 8  composities van Rahman en wordt gratis gedistribueerd bij de eerste editie”, aldus Ajay Mago, Publisher bij Om Books International.

8 REACTIES

 1. zoek gewoon via google op internet sukkel? Jezus moeilijk is dat he? Probeer je soms te bewijzen dat je een achterlijk persoon bent?? Kijk bijvoorbeeld op de website van Om Books International!! dombo!

 2. @rani, waarom doe je meteen zo hatelijk?
  het is een heeel normale vraag, meteen geef je zo’n bitchie antwoord wtf is jou probleem?
  heb aub een beetje respect voor een ander!
  je bent gewoon beetje stoer aan et praten op een site.. is gewoon het zieligst wat je kan doen..
  en doe niet net alsof je slim bent kutwijf, en ik heb een tip voor je; als je toch zo hatelijk praat, zet aub dan geen reactie.. ga niet reageren erop hou het voor jezelf..

  gr, Chandni

 3. Ben benieuwd.. ik ben een grote fan van hem alles waar hij in voor komt is gewoon geweldig 🙂

 4. @ rani (met een kleine r)

  Heb je soms laatst internet ontdekt dat je het aan iedereen wilt mededelen. Kom op zeg…
  Tuurlijk weet ik dat je via internet heel wat kunt vinden. Maar wie zegt dat ik het via internet wil kopen?! Misschien wil ik het gewoon bij een boekenwinkel of bij een videotheek kopen. Dat weet je niet. En nogmaals bewijs je dat je niet erg veel hersencellen hebt om 2 keer na te denken.

  By the way, ik MOET mijn “best” doen om te bewijzen dat ik achterlijk ben. Bij jou kost dat geen moeite. Alleen al je opmerking zegt al voldoende!

  @ Chandni

  Ze moet op alles ingaan behalve het artikel.
  Aandacht tekort weet je…

 5. @Chandini, heb ik iets verkeerd bij jouw gedaan? Ik reageer zoals ik wil. Ik noem niemand k*twijf of wat dan ook. Dus kijk ff naar jezelf raar wijf!!

  @Rajivie

  Denk je nou echt dat deze biografie hier ergens te vinden is? en wat zei je nou in een “videotheek”? Ja waarschijnlijk zul je dat boek daar wel vinden. ahahahahha Doei! Doei!

 6. @rani; whahahahaaa ik lach me echt kapot om jou weet je dat,
  eerst doe je net alsof je slim bent,, en vervolgens typ je mn naam verkeerd 😛
  maaroke je hebt niks verkeerds bij mij gedaan, maar jou reacties zijn een beetje idioot zoals @rajivie al zegt, je hebt gewoon aandacht te kort 😉

 7. @ rani

  Je kan het hier misschien wel verkrijgen.
  Ik bedoel, de laatste tijd heeft Mr. Rahman meerdere internationale fans erbij gekregen. Met muziek voor Slumdog en 127 hours.

  Maar goed, ik zal het in de gaten houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.