Navin Nischol overleden

6

Op zaterdagochtend overleed acteur Navin Nischol aan de gevolgen van een hartaanval. Nischol is 65 jaar geworden. Nischol was op weg naar Pune voor een Holifeest toen hij zich plots rusteloos voelde. Een paar minuten later blies de acteur zijn laatste adem uit, vertelt Manmohan Shetty. 

Op zaterdagavond vonden in het Santacruz crematorium de laatste rituelen plaats. De dienst werd bijgewoond door veel van zijn vrienden, waaronder Govind Nihalani, Manmohan Shetty, Prakash Jha, Rishi Kapoor en Randhir Kapoor, die allen hun laatste eer te bewijzen. Filmmaker Ashoke Pandit zei: “Navin ging naar Pune en was op weg naar zijn vriend Randhir Kapoor, toen hij een hartaanval had. Hij werd zo snel mogelijk naar het ziekenhuis gebracht, waar hij dood werd verklaard.”

Nischol maakte zijn in 1970 debuut met de film Saawan Bhadon en was vorig jaar nog te zien in Break ke Baad, als de vader van Imran Khan.

Onze gedachten gaan uit naar zijn familie.

6 REACTIES

  1. Mensen komen en gaan, dat is nou eenmaal het leven.
    Ik vond hem voor toen een mooie man/acteur.
    Hij heeft niet veel films op z’n naan staan.
    Z’n eeerste film was met Rekha,met het liedje Rekho o Rekhe, djabse tumhe dekha. Dat was in de jaren 73/74.
    Rust in vrede zal ik zeggen en de familie gecondoleerd.

  2. GECONDOLEERD Rust in vrede hij was echt een goeije acteur toen klein was keek altijdt naar hem films vooral als die komedie maakte hij blijft wel leven in ons heart rest in peace

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.