DMD titelsong verschijnt 12 maart

De spanning stijgt en iedereen wacht met smart op het itemnummer van Deepika Padukone in Dum Maaro Dum. Jullie hoeven niet meer lang te wachten, want Fox Star Studios en Rohan Sippy brengen het nummer uit op 12 maart.

Waarom 12 maart? Op zaterdag 12 maart speelt India haar meest cruciale wedstrijd tijdens de World Cup Cricket tegen Zuid-Afrika in Nagpur. Hier zullen meer dan 45.000 mensen bij aanwezig zijn. En dus besloot de regisseur hier optimaal gebruik van te maken.

Volgens Rohan Sippy is dit het meest geschikte platform om het nummer te presenteren, ten overstaan van 45.000 man en het hele land dat aan de buis gekluisterd zal zitten om de wedstrijd de twee sterke tegenstanders te volgen. Het itemnummer zal in de rust ten gehore worden gebracht.

De hele cast van Dum Maaro Dum, bestaande uit Abhishek Bachchan, Prateik, Rana Daggubatti, Bipasha Basu en natuurlijk Deepika,  komt naar de wedstrijd voor de presentatie. Het nummer is één van de meest verwachte itemsongs van het jaar waarin Deepika te zien is als nooit tevoren. Tenminste, als we de choreografen Bosco en Ceasar mogen geloven.

Rohan Sippy zegt: “We zijn overspoeld met verzoeken van fans die niet meer kunnen wachten om het nummer te zien. En dus wilden we het publiek niet langer laten wachten. Op dit moment is er geen betere manier dan cricket om je film te promoten en de wedstrijd India tegen Zuid-Afrika is perfect om een zo groot mogelijk publiek te bereiken. We kijken uit naar zaterdag.”

9 REACTIES

 1. Helemaal met je eens Rajivie ze is echt goed! Best een slim idee om het itemsong tijdens de wedstrijd te laten horen.
  Ben echt beniewd naam het song :p

 2. Ik vind Bipasha beter acteren, maar dit is mijn mening he. Deepika is ook een leuke meid. Maar bipasha is gewoon Bips en niet te vergeten ze heeft de sexy en mooie Jhon als vriend, dan moet je toch echt wel wat in kast verstopt hebben 😛

 3. @ Shabnami

  In de kast verstoppen?!
  Moet ie soms eruit komen dan?! hahaha, sorry kon het niet laten. Lag een beetje voordehand.

  Gr.

  Rajiv 😉

 4. @ Rajiv, je kon het ook zo interpreteren, maar ik neem aan dat je weet wat ik bedoel en dat het slechts een opmerkinkje was. En je hoeft je niet te verontschuldigen, er is geen censuur op dit forum. Dus leef je uit, daar is dit toch voor;)

  groetjes,

  Shabnam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.