Preity Zinta gaat presenteren

Actrice Preity Zinta is klaar voor haar televisiedebuut als presentatrice. Vanaf 18 maart is zij het gezicht van het programma Guinness World Records – Ab India Todega.

De show geeft Indiërs een kans om hun talent op een groot platform te tonen.

Preity is zeer enthousiast over de show, omdat ze zelf ook erg avontuurlijk in elkaar steekt. “Indiërs krijgen een kans om hun buitengewone talenten te tonen en records te breken of neer te zetten. Ik ben zelf ook een erg avonturlijk persoon en kijk zeer uit naar mijn rol als presentatrice.”

Preity presenteert de show niet alleen, maar samen met tv-ster Shabbir Ahluwalia. “Ik voel me verbonden met het format van de show, omdat ik zelf ook erg houd van sport en avontuur. Het zal interessant zijn om te zien hoe Indiërs moeilijke taken op zich zullen nemen om records te neer te zetten,” zegt Ahluwalia.

De show is van plan om meer dan 70 Guinness World records te breken waaronder het trekken van het zwaarste voertuig, omeletten draaien, zwaarden slikken en nog veel meer.

De show wordt elke vrijdag en zaterdag om 9 uur uitgezonden op de zender Colors.

12 REACTIES

 1. Lijkt me een leuke programmma Zinda is uit de film industrie het is wel goed dat ze nu in de tv wereld gaat!

 2. hahahahha ja shah, moet je dun. Dit achterlijk figuur is vorige maand met bootje aangekomen in de haven van Rotterdam!!! Dus leef je uit ahahahahh!!

  Preity Zindabaaaaad, of niet Sarah aka kk slet!!

 3. Mensen tog,

  Je snapt wat Sarah bedoeld. En om nou haar meteen “kk slet” te noemen… Gaat een beetje ver.
  Als zij zo’n persoon is, wat ben jezelf dan?! Ik schiet woorden te kort…

 4. He bemoei met je eigen leven ja laat me lekker ik vind het zo punt uit.
  Rani je bent echt ……… ! Laat maar ik verlaag met niet tot jou of de restt stelletje ……..!! PS Rajivie jij bent de enige normale hier thns :).

 5. Tja mensen, ik dacht dat we in een democratie leefden, waarbij vrijheid van meningsuiting een van de belangrijkste kernmerk is. Kom op Rani, beetje respect tegenover elkaar mag wel. En Sarah ik vind het goed van je dat je er niet drastisch op in bent gegaan. Alleen probeer voortaan je mening wat beter te formuleren.

 6. Volgens my is rani gewn jaloers op sarah.
  Myn ‘sgatje’ rani laat haar gewoon zeggen wat ze wilt EN HOE ZE DAT WILT, ga dr niet gelyk uitsgelde, doet ze tog ook niet by jou, of bn je soms… ongesteld…

  Zintaa is sgattig & she is very good:D

 7. Thnx Sjsjsj en Shabnami 🙂
  En Sjsjsj je hebt gelijk zinda is echt goed ik vind haar mooiste fil Veer Zaara ze ziet er echt leuk uit met sharuk khan

 8. Preity Zinta je bent zooooo beautiful :D:D
  en Sarah je heb gelijk Veer Zaara was echt een leuke film en ook echt moooi ik moest gewoon huilen bij die film 🙁

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.