Manoj Bajpai is vader geworden

Op 23 februari vierden Manoj Bajpai en zijn vrouw Shabana hun vijfjarige jubileum. Het echtpaar ontving die dag het beste cadeau en dat was reden voor een extra feestje: de geboorte van hun dochter.

Ja, je leest het goed. Manoj Bajpai en zijn vrouw zijn de trotse ouders geworden van een meisje: Ava Nayla Bajpai.

Manoj had twee namen verzonnen, Ava (vogel) of Nayla (een goed begin). De keus tussen beide liet hij over aan zijn vrouw. Maar zij vond beide namen zo mooi dat ze besloot om ze allebei te behouden. “We hebben altijd een dochter gewild, maar kozen er expres voor om geen geslachtsbepalingstest te doen. Dus deze dame kwam als een aangename verrassing”, aldus Manoj.

De baby werd geboren in een priveverpleeghuis in Santa Cruz. Bajpai zegt dat het gevoel om ouder te zijn een mix is van enthousiasme en zenuwen die door je lijf gieren.

Het nieuws over de baby komt pas een week later naar buiten. De familie Bajpai had het geheim over de zwangerschap goed bewaard. “Ik ben erg gesteld op mijn privéleven en dat is waarom wij het nieuws niet naar buiten hebben gebracht. Dit is ook de reden waarom mijn vrouw niet in een groot ziekenhuis is bevallen, maar in een privékliniek. Dit was ons moment en daar wilden wij van genieten.”

Bollywood.nl feliciteert de trotse ouders van harte.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.