Abhishek en Aishwariya gaan naar de Oscaruitreiking

Acteurs Abhishek Bachchan en zijn vrouw Aishwarya Rai zijn momenteel in Los Angeles voor een korte vakantie, maar dat is niet de enige reden waarom ze daar zijn.

Amitabh Bachchan schreef op zijn blog dat de twee zondag ook aanwezig zullen zijn bij de 83e editie van de Oscaruitreiking.
“Ya, Abhishek en Aishwarya zijn uitgenodigd om de Oscaruitreiking bij te wonen,” schrijft Amitabh op zijn blog. Hij maakte tevens bekend dat acteur Warren Beatty Abhishek elkaar zouden ontmoetten in een winkel in LA om kleding te passen voor zondag.

Abhishek, die momenteel druk bezig is met de opnames van Players in Nieuw-Zeeland nam een korte break om tijd door te brengen met zijn vrouw. Naast de Bachchans zal ook filmmaker Ashutosh Gowariker de prestigieuze ceremonie bijwonen. En uiteraard mogen we componist A.R. Rehman niet vergeten, die dit jaar is genomineerd in twee categorieën voor zijn composities voor de Danny Boyle film 127 hours.

1 REACTIE

  1. prachtig , geweldig, bemisaal, aur kja boloe yarooo

    het is meer dan mooi…………………………….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.