En de ‘Race’ gaat verder…

Producent Ramesh Taurani en het regieduo Abbas-Mustan zijn bijna klaar met het casten van de acteurs voor het langverwachte vervolg op de succesvolle film Race. Volgens Abbas-Mustan is, na het voltooien van het script, het vinden van van de juiste acteurs de moeilijkste taak.

“De cast moet perfect zijn als het script er eenmaal ligt. De lat ligt hoog en we zijn van plan om het tweede deel groter en beter te maken dan het eerste deel”, zegt het regieduo.

De cast is bijna compleet. Terwijl Saif Ali Khan en Anil Kapoor weer terug zijn, heeft John Abraham getekend voor één van de negatieve rollen in de film. Er deden geruchten de ronde dat ook Abhishek Bachchan deel uitmaakte van de cast, maar dat wordt door zowel Abbas-Mustan als door de producent stellig ontkent. “Dat is niet waar! Abhishek maakt geen deel uit van Race 2”, aldus de producent.

De vrouwelijke hoofdrollen gaan naar Deepika Padukone en Sonakshi Sinha. Nu moet alleen nog gezocht worden naar de juiste actrice die samen met Anil Kapoor een belangrijke rol zal vervullen. 

Zodra zij is gevonden, kunnen de opnames beginnen. Deze staan gepland vanaf de maand augustus.

19 REACTIES

 1. Race 1 was echt een goeije film ik kijk uit ook naar race 2 vooral wil ik sonakshi sinha zien ik ben grote fan van haar sinds ik dabang heb ik gezien van haar ik hoop wel dat race 2 aanslaat

 2. Ja inderdaad Race1 was een mooiee film,
  OMG, Rani rustig aan joh ieders eigen mening blijkbaar heb jij niet gelierd van mamie en papie dat ieder mens zijn eigen mening heeft X)

 3. Ja, Race1 was zeker een mooie film, dat er race2 komt is nog cooler.
  *Kan nietwachten*

  En uhh, een tip voor jouRani,
  Ieder mens moet zelf een eigen mening hebben, dus als jij het niet leuk vind dan betekent niet dat iedereen dat opeens niet leuk vind.
  Dus scheld mensen niet zomaar uit van wat zij er van vinden, want dan ben je pas een BigLOSER Zonder leven.
  (Dus de TIP was GET A LIFE!!!)

 4. ja loser zonder leven, daar weet jij volgens van!! Ga lekker doen alsof jij alles weet!! Trieste mensen hier zeg!

 5. HEE Rani rot toch op met je rotkop kutwijf dat je bent Zomaar mensen zitten uitschelden yo man wAar zijn je manieren (die je noiit had!!).

  @ thnx. Durani en yessica 🙂

  En oh rani als wij zo zielig zijn wat doe jij dan op deze site ga lekker zelf DOOD!!

 6. ik ben echt wel benieuwd naar deel 2 van Race wqant deel 1 was echt een film die je liet misleiden van oh je dacht dan wie die maar was heel iemand anders kan niet wachten…..
  _

  @ Rani ik begrijp dat je race een geweldige film vond maar is het nou echt nodig iedereen de dood toe te wensen…… maar goed je hebt je hart gelucht ben ik blij om* mAaar als je gwn ongesteld bent zeg dat dan ff lieve schat kunne we daar rekening mee houde enne… (tusse jouw en mij je vond het een Geweldige film toch je zocht gewoon eventjes wat aandacht nou is je gelukt kijk maar………) BtW aan die tijden te zien dat je ze hebt geschreven lijkt mij schooltijd Pc´s enzo zoek gewoon een goedkope leventje op de BOERderij en koop een koe hebje wat om tege aan te lullen

 7. jammer dat mensen toch reageren op zo’n dom mens als Rani, je kunt haar beter gewoon negeren! Het heeft toch geen zin! Laten we gewoon on-topic blijven!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.