Aamir, Rani en Kareena gaan terug naar school

Aamir Khan, Kareena Kapoor en Rani Mukherjee zitten weer netjes in de schoolbanken.

Regisseuse Reema Kagti vindt het belangrijk dat de acteurs elkaar en hun personages beter leren kennen voordat ze beginnen met de opnames.

De voorbereiding van de acteurs vindt Reema van essentieel belang en daarom organiseert zij workshops waarbij de gehele cast aanwezig is om de dialogen te oefenen en hun personage te voelen. “De complete cast komt bij elkaar en leest hun dialogen. Dit wordt gedaan om de opnames te vergemakkelijken, zodat iedereen weet wat er gedaan moet worden en perfectie wordt bereikt”, aldus de productie.

Ook producent Ritesh Sidwani woont een aantal workshops bij om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Alles is gepland tot in de kleinste details.

Het project is vooralsnog naamloos, maar er is al wel een werktitel bekend: The Act of Murder. 
 
Er werken drie grote sterren mee aan deze film, dus je zou verwachten dat ze bepaalde eisen hebben of hun divagedrag vertonen. Maar dat is juist helemaal niet zo. De sessies worden uitgevoerd op een uiterst professionele manier. De acteurs beschrijven de sfeer als fantastisch en ze kunnen niet wachten totdat de opnames van start gaan.

Reema wil in de tweede week van maart van start gaan met de opnamens. Deze vinden plaats in Mumbai en later in Pondicherry. De opnames zullen ongeveer een maand in beslag nemen.

De film wordt geproduceerd door Sidhwani en Farhan Akhtar, bij wie Reema haar regiedebuut maakte met Honeymoon Travels Pvt Ltd.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.