Priyanka’s nichtje maakt dit jaar nog debuut

Het nichtje van Priyanka Chopra, Parineeti, had zich geen beter debuut kunnen wensen. Yash Raj Films heeft haar getekend voor de film Ladies v/s Ricky Behl van regisseur Maneesh Sharma.

Parineeti is al meer dan een jaar werkzaam bij YRF op de afdeling Marketing en Communicatie.  Ze heeft onder andere meegewerkt aan de promotionele activiteiten en PR voor de film Pyaar Impossible van haar nicht.

YRF bood haar de kans om auditie te doen voor hun nieuwe productie. Volgens de regisseur gaf de jonge meid een fenomenale auditie. Hij twijfelde geen moment. Zij is de juiste persoon voor de rol als één van de dames die ten prooi valt aan de gladde praatjes van Ricky Bahl. “Sterker nog,” vertelt de regisseur, “toen ik aan het script werkte had ik stiekem haar in gedachten voor deze rol.”

Naast Parineeti zien we het succesvolle paar van Ranveer Singh en Anushka Sharma weer terug op het witte doek.  

Net als de meeste debutanten heeft ook PArineeti een deal van 3 films getekend bij Yash Raj Films. De opgewonden nieuwkomer twitterde het goede nieuws: “Ik ben zo zo zoooo enthousiast met mijn 3 film deal van YRF en hoop dat alles goed gaat met mij:):). Dank u allen voor de lieve wensen.”

De opnames gaan begin april van start en de film staat gepland voor een release op 9 december 2011. In 2010 werd in datzelfde weekend Band Baaja Baaraat uitgebracht.

8 REACTIES

  1. Naam is niet erg catchy zoals Priyanka. Maar we zullen zien wat ze in haar mars heeft.

    De beste ontdekking van YRF is tog wel Anushka Sharma. Ze is heel goed in acteren and she got the looks. Ben ook gek op haar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.