Hrithik monteert mee aan ZNMD

Als het aankomt op zijn werk, dan streeft Hrithik Roshan alleen maar naar perfectie. En hij rust niet totdat de film voldoet aan die perfectie. Dit geldt ook voor zijn nieuwe film Zindagi Na Milegi Dobara. 

Hrithik is erg enthousiast over Zoya Akhtar’s Zindagi Na Milegi Dobara. En daarom wil hij niets aan het geluk of aan toeval overlaten. Zo erg zelfs dat hij heeft besloten om ook aanwezig te zijn bij de montage van de film. De acteur is elke dag aanwezig en geeft ook zijn suggesties aan de editors.

Het lijkt erop dat hij erachter wil komen wat er is misgegaan tijdens zijn laatste twee releases, Kites en Guzaarish. Het falen van beide films heeft hem diep geraakt en hij is daarom extra voorzichtig met zijn volgende film.

Zindagi Na Milegi Dobara is Hrithik’s eerste release van het jaar waarin hij voor de eerste keer te zien is samen met Katrina Kaif.

10 REACTIES

 1. Ik haat hem lekker voor hem dat zijn films falen! Eerst vond ik hem leuk maar hij is een mafkees ik hoop dat deze film ook gaat falen. Hij bedriegt zij vrouw wat een ……

 2. Dat Kites geen hit werd, lag puur aan het verhaal.
  Maar Guzaarish was een goeie film. Misschien niet voor iedereen, maar wel 1 met een goed verhaal.

  Na Jodhaa Akbar heeft hij geen hit gescoord. Dus ik kan me voorstellen dat hij alles op alles wil inzetten.
  kijk ernaar uit. En niet dankzij Katrina Kaif :p

 3. Kites is een hele mooiiiieee film hoor!!!…
  En guzaarish ook…en of katrina deze film een succes zal maken…
  twijfel ik idd aan!

 4. @ mama
  Ik bedoel daarmee dat hij met een andere vrouw is vreemdgegaan en zijn vrouw wist het dat heb ik van Zoom.en ik vind hem niet passen met kk jullie wel?

 5. dat bedriegen van zijn vrouw is een leugen. Het is een gewoon opgeblazen mediahype! Het is nooit bewezen. Ik hoop voor Hrithik dat deze film gaat slagen. Ik gun het hem, ik vind hem een sympathieke gozer. Guzaarish vond ik trouwens een heel goede film!

 6. Kites was belachelijk. (Spoiler alert) Ze red zijn leven met zoveel moeite en dan pleegt hij zelfmoord? Dat was super dom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.