Akshay Kumar in de rol van onderwereldbaas Dawood?

Akshay Kumar en Ekta Kapoor zijn met elkaar in gesprek over zijn rol in het mogelijke vervolg van haar productie Once Upon A Time In Mumbaai. Ekta heeft Akshay de rol van onderwereldbaas Dawood aangeboden.

Hoewel het origineel het leven van de onderwereldbaas Haji Mastan volgt, zal het vervolg zich richten op de opkomst van zijn opvolger: Dawood Ibrahim. Deze rol werd in het eerste deel gespeeld door Emraan Hashmi. Waar het eerste deel meer drama bevatte wil Ekta het roer nu compleet omgooie en van het tweede deel een actiethriller maken.

Het vervolg begint waar het eerste deel is gestopt.  OUATIM toonde de rivaliteit tussen Haji Mastan (Ajay Devgn) en Dawood. Ajay Devgn werd in het eerste deel vermoord en dus zal het tweede deel zijn focus leggen op de manier waarop Dawood een imperium rond zijn naam bouwt.

En sinds Ajay en Emraan geen deel uit zullen maken van het vervolg, overweegt Ekta de mogelijkheid om hier een compleet nieuw script voor te schrijven welke geen verband houdt met OUATIM. Ook dit deel wordt geregisseerd door Milan Luthria.

De onderhandelingen zijn dus gaande en het productiebedrijf Balaji hoopt in de komende dagen het project groots te kunnen aankondigen.

4 REACTIES

  1. Ajay Devgan legde een hele sterke rol neer. Het zal lastig zijn voor Akshay om dat te overtreffen.

    Maar je weet maar nooit wat ervan kan komen.

  2. Ik vind dat hij eens een pauze moet nemen, en zeker geen films maken met KK
    Ik ben er beu van. Altijd hetzefde met een actrice niet eens kan acteren.

  3. Mee eens Mama die KK kan echt niet acteren hij moet eens met Kangna Ranaut eens een film maken dat zou leuk zijn!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.