“Ik ben de beste actrice”

Op 18 februari verschijnt haar volgende film, maar ditmaal is Priyanka Chopra niet nerveus over de reacties van het publiek. Zij beschouwt zichzelf namelijk als de beste actrice.

De trailers worden door vrijwel iedereen goed gewaardeerd en heeft de nieuwsgierigheid gewekt van het grote publiek. De 28-jarige actrice krijgt veel positieve feedback van zowel mensen vanuit de filmindustrie als daarbuiten die haar complimenteren over de film en haar rol. PC is zelf natuurlijk ook erg enthousiast over de film. “Ik kan niet objectief zijn over mijn films. Voor mij is deze film gewoon perfect!”

De complimenten die ze heeft gekregen doen haar goed. “Je voelt je goed wanneer iemand iets positiefs zegt over jou of je werk. Maar daarnaast weet ik ook wie ik ben en wat ik kan. Ik ken mijn werk en weet waar ik sta.”

Priyanka is één van de beste actrices van haar generaties en is altijd wel verzekerd van een plaats in de top 5 van beste actrices in peilingen of enquetes. Maar Priyanka houdt zich niet bezig met dergelijke lijsten. De actrice verklaart vol vertrouwen: “Vanaf mijn eerste film tot Saat Khoon Maaf heb ik mezelf altijd beschouwd als de beste actrice. Ik geloof niet in pollresultaten en enquêtes. Voor mij, ben ik de nummer 1.”

23 REACTIES

 1. Joh is PC 28 joh, dat had ik niet gedacht
  maar anyway wens haar veel succes met de verdere
  film!!

  All THE best keep going

 2. Dit is wel een leugen. Ze heeft in haar intervieuws verschillende keren gezegd dat ze een zeer slechte actrice was in het begin en dat ze nu verbeterd is. Ik dit uit haar mond gehoord. Ik weet niet op wat is deze artikel gebasseerd. Het is een leugentje trap maar niet erin.

 3. De beste… Ja zou je willen. Ik vind haar echt niks.. alleen haar uiterlijk al gewoon VIES. en ik snap shahid kapoor niet dat die met haar neemt. wat bezield hem hij kan een veel beter krijgen dan zo iets.

 4. @ Niemi

  Wie denk je wel niet dat je bent?! Hoe kun je een persoon nou vies noemen. Heb je niks van je ouders geleerd?! Besharam!!!!

  Maar goed, Priyanka is 1 van de veelzijdige actrices van de huidige generatie. Ik durf te wedden dat ze heel wat rollen aan kan en heeft gedaan. Kijk maar naar Kaminey, what’s your rashee, en de aankomende saath khoon maaf.

 5. Rajivie
  ik noem haar vies omdat ze vies en walgelijk is. en ze is niks vergeleken met andere actrices.
  dat is mijn mening.
  dan moet jij niet gelijk janken dat ik niks geleerd heb.
  laat een ander aub zijn mening uiten
  en bemoei jij ff lekker met je eigen zaken. Wil je??

  verder heb ik geen zin om op je in te gaan duss shut the FU*K off
  andd Bye Bitch

 6. Nieme
  Als je niet wilt dat mensen op je reageren dan moet je ook geen reactie plaatsen.
  Dus volgende keer gebruik je verstand als je die hebt tenminste.

 7. @ Niemi

  Hoe oud ben je eigenlijk?! Je klinkt echt als een klein meisje die net een paar “stoute” woorden heeft geleerd waaronder “vies meisje”.
  Niet te geloven.

  Maar tis goed dat je even niks van je gaat laten horen. “Because your silence is my victory”.

  Besides, waarom is het zo dat wanneer je op een ander gaat reageren, je meteen “vrijheid van meningsuiting” er tussen moet halen.
  Ik zie dat als een laatste redmiddel.

  *off topic
  – Ik ben geen afghaan. Ben van Suri/Hindoestaan.
  – En Besharam betekend geen bescheiden, maar iemand zonder schaamte.

 8. He rajivie jij bent lullig arme niemi:p maar … Ik weet niks meer ik verveeel meh ! Juzus die acteurs zijn allemaal mogoolen kijk wat ze doen ze gaaan bijna bloot voor geld! Wat een Besharams!! :p soory voor de lange saai berichttjeh

 9. aishwariya is tegenwoordig niet de knapste meer geef me maar liever priyanka ze kunnen allebei wel acteren maar priyanka vind ik zelf grappiger

 10. Zo , ff serieus hé. De meeste mensen die hier reageren zijn echt dom gewoon. En wtf noem je die actrices hoeren en die acteurs mongolen? Volgens mij kijk je wel naar bollywood , anders zou je niet op deze site zitten. Dus als je dat echt vind , kijk er dan gewoon niet naar:S. Ik reageer normaal nooit op iets .. maar elke x als ik kijk op deze site zijn t die afghanen die alles afkraken en overal op moeten reageren terwijl je niet eens kan begrijpen wat ze schrijven. Laat mensen hun ding doen , al zou priyanka chopra de grootste pornoster van de wereld zijn. Wat maakt t uit. Is toch haar leven? Preity zinta en shahrukh khan in DHOOM 3. Kom op. T is geen kal ho na ho ofzo. Alsof een rol als dit bij hun past. Denk na als je ergens op reageert.

 11. He bollywood wat heb je tegen afghanen? Doe evve normaal niet discrimineren (heb ik het goed geschreven :p)!! Waar zijn je manieren man afg’s zijn best wel ok ja ik ken een paar dus kijk uit met wat je zegt ja?

 12. Ik heb niks tegen afghanen , integendeel. Maar het zijn meestal wel zij die bollywood afkraken ( op deze site dan ). En dan heb ik zoiets van : Als je het niks vind en elke actrice toch maar een hoer vind , kijk er dan niet naar. SNAPJE!

 13. Wtf ga je afghanen erbij halen? .. dit heeft niks met afghanen te maken en niemand vroeg wat je van ze vind.. dus shut up pleasee 🙂 ..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.