Usman Qureshi is Akki Junior

De 17-jarige Usman Qureshi speelt de jongere versie van Akshay Kumar in zijn aankomende film Patiala House. De jonge acteur kreeg op de set de bijnaam Akki Junior vanwege de opvallende gelijkenis met Akshay Kumar.

De gelijkenis tussen Usman en de jongere Akshay Kumar is zo prominent aanwezig dat het hele team van Patiala House hem Akki Junior begon te noemen.

De in Zweden geboren en getogen Usman was net klaar met zijn studie economie. Hij was helemaal klaar voor een carrière in het bankwezen, maar het lot had andere plannen. Hij kreeg een rol in de film Patiala House aangeboden.

Regisseur Nikhil Advani (Kal Ho Naa Ho en Salaam-E-Ishq) was op jacht naar een jonge acteur voor de rol van een 17-jarige Akshay Kumar. De zoektocht was niet makkelijk, maar na de eerste ontmoeting met Usman wist Nikhil het zeker. Dit wordt hem! 

“We waren erg enthousiast door de opvallende gelijkenis tussen Akshay en Usman. En na de screentest, wisten we dat we de juiste jongen hadden gevonden. Usman heeft het geweldig gedaan”, aldus producent Bhushan Kumar.

Ook Akshay Kumar was verrast en enthousiast na het zien van de gelijkenis. Beide heren hebben een litteken op hun wenkbrauw en ook Akshay denkt dat op zijn 17e er zo uitzag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.