SRK: “Ik heb alles gegeven in Ra.One”

In showbusiness lukt het alleen de meest ambitieuze en moedige mensen om tegen hun imago in te gaan en iets te proberen wat nooit eerder is gedaan. Dat geldt in 2011 vooral voor Shah Rukh Khan.

De acteur is op dit moment druk bezig met zijn meest ambitieuze project ooit: Ra.One.
Shah Rukh staat bekend om zijn romantische rollen, maar in Ra.One neemt hij de rol aan van een superheld. De 45-jarige acteur is tevens de producent van de film. Hij is erg gepassioneerd over de sci-fi film en vertelt dat hij zijn hart en ziel in deze film heeft gegooid. “Ik wil dat dit een gedenkwaardige film wordt. Ik hoop dat de film uiteindelijk ook datgene wordt wat wij ervan verwachten. Het is nieuw, gedurfd en ik hoop dat het publiek toe is aan deze verandering.”

Shah Rukh bekent dat dit project een groot risico is wanneer wordt gekeken naar de hoeveelheid tijd, geld, energie en creativiteit die in Ra.One is gestoken. “Ik hoop dat het publiek de film met open armen zal ontvangen.”

De film is geregisseerd door Anubhav Sinha, die we allemaal nog kennen van de actie-thriller Dus. Naast Shah Rukh Khan maken ook Kareena Kapoor en Arjun Rampal deel uit van de cast. Ra.One staat gepland voor een release op 28 oktober 2011.

7 REACTIES

  1. het is dat kareena kapoor ook in deze film speelt, anders zou het een enorme flop worden.

    EN DAT IS EEN FEIT.

  2. Ik snap het niet hoor, waarom hemelen mensen deze man op???
    hij is egt waardeloos!! en dit gaat een flop worden, juist met srk kareena en de drol van de groep arjun.

  3. en volgens mij was t zo: als je alles hebt gegeven dan komt er niks meer. dus SRK Mooie afsluiting van je carriere HAHAHAHAH nu wegwezen!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.