Belastingdienst valt binnen bij Bollywood actrices

Belastingdienst valt binnen bij Bollywood actricesDe Indiase belastingdienst heeft deze week invallen gedaan bij Bollywood actrices Priyanka Chopra en Katrina Kaif. Dit gebeurde afgelopen maandag bij hun thuis en op kantoor, waarna diverse verhalen via de Indiase media de ronde deden over vermeende belastingontduiking van de twee actrices. Zo zou de Indiase Income Tax Department een grote som geld hebben meegenomen uit het huis van Priyanka en werden de twee beschuldigd van belastingontduiking.

Een woordvoerder van de belastingdienst liet aan de Times of India weten dat er geen geld is meegenomen, maar dat er wel onderzocht moet worden hoe sommige aangetroffen bedragen te verklaren zijn. Volgens hem is het te vroeg om te oordelen over de situatie en moet het uitgebreide onderzoek afgewacht worden.

Priyanka en Katrina traden gisteren voor het eerst na de inval in het openbaar en hebben beide aangegeven dat er absoluut geen sprake is van belastingontduiking. Ze zijn bereid hun medewerking te verlenen aan de belastingdienst zodat er een goed onderzoek kan plaats vinden. De actrices hekelen het feit dat sommige Indiase media al, op basis van kwaadaardige geruchten, hun oordeel hebben uitgesproken voor dat het onderzoek is afgerond. De actrices willen verder geen commentaar geven, totdat het onderzoeksresultaat er ligt.

3 REACTIES

  1. whahaha hahahha

    Ik zag het op neuws Star News

    Dat was egt grapig bij Srk was onder ze bed All zen geld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.