2011 belooft veel voor Kareena Kapoor

2011 belooft veel voor Kareena KapoorBollywood actrice Kareena Kapoor heeft haar ups and downs gekend sinds haar entree in Bollywood. Soms ging het goed met haar filmcarrière en dan ging ze ineens heel erg achteruit. Het jaar 2010 heeft Kareena 3 films opgeleverd, waarvan twee (We are Family en Milenge Milenge) geflopt zijn. Golmaal 3 was gelukkig voor Kareena een hit. Zij is hierdoor weer helemaal terug van weggeweest. Ook heeft ze als het ware afstand gedaan van het ‘maatje 0’. Haar fans vinden de looks van Kareena in Jab we Met veel beter bij haar passen dan de ‘Size Zero’ look. Kareena heeft besloten om naar haar fans te luisteren wat haar uiterlijk betreft.

Het jaar 2011 wordt voor Bebo een veelbelovend jaar. Zo heeft ze maar liefst vijf projecten staan dit jaar. De film Ra.One met Shahrukh Khan is het meest belangrijke. Daarnaast staat ‘Bodyguard’ met Salman Khan op de planning. Ook zal de film ‘Agent Vinod’ met haar vriend Saif Ali Khan uitkomen. Verder zal Kareena een film maken met Imran Khan, genaamd ‘Short Term Shaadi’. En als laatst is ze bezig met een psychologische thriller met Aamir Khan, welke nog in een pril stadium is.

Ook heeft Kareena diverse merken waar ze ambassadeur voor is. Recentelijk heeft ze zelfs haar derde internationale commercial binnen gesleept. Kareena Kapoor is dus heel goed bezig in Bollywood.

19 REACTIES

 1. In golmaal 3 ziet ze idd iets voller uit saat haar veel beter. Vond haar in don en dosti mooi uitzien ze zag er voller en gezonder uit. Size 0 is niks voor haar.

 2. We are family en Milenge milenge waren geen flops. Ze hebben de kosten gedekt en dat kun je geen flop noemen. Engelse term is average.

  Maar maakt niet uit wat ze hebben opgebracht, het gaat erom dat ze er goed in acteerde. Vooral in We are family tegenover niemand minder dan Kajol. Ze is goed bezig.

  En ik kij uit naar de film met Aamir Khan. Je kan ervan uitgaan dat dat een hit gaat worden. Dat belooft ieder Amir Khan film en het presteerd ook.
  Nog een reden om ernaar uit te kijken is dat Rani Mukherjee er ook in speelt. Ze terug van weggeweest.

 3. De kosten gedekt? nou daar wordt je dan vrolijk van, geen winst, maar lekker de kosten eruit gehaald!! Dat vind ik toch een fail voor een actrice zoals zij die altijd een tijdje meedraait, nog steeds niet in zich heeft om grote successen te scoren!! Also she is a bitch!!! Echt erg vind ik het niet, geef mij maar karishma, lijkt me een veel leukere vrouw!!

 4. Pff We are family is shooow een goede film!!!
  &&,,,kareena is wel een leuke actrice en leuker dan karishma vind ik!

 5. O my god kareena kapoor is just shit!

  I am so happy shahid left her he deserves something much better than this piece of shit

 6. Rani jij moet je *** houden wat denk jij dat je echt rani mukerji bent ofzo!

  Jhonny hai mera naam:

  Jij moet daar nier over praten eerst genoeg informatie hebben en dan met :

  @ Rani
  Precies !!
  In een lange relatie doet uiterlijk er niet meer toe

  Get a life you 2 😛

 7. Naina
  Wahaha volgens mij ben jij een pubertje !
  Wat wil de wereld duidelijk maken dat kareena lelijk is ofso?
  K weet nie of je het wel weet,maar kareena is
  ZONDER MAKE-UP de mooiste actrice.

  En trouwens ik vind rani gwn mooi naam ! En dat is ook me tweede naam !
  Kweet nie wat je hier allemaal zit te shitten

 8. Kareena Kapoor is een van de actrices die in de korte tijd heel ver gekomen is…
  haar acteer prestatie is gewoon heel goed.. k weet zeker dat ze het ver gaat schoppen…
  ik kan niet wachten tot haar nieuwe films uitgebracht zijn..

 9. wahhahaha je zit je druk te maken voor niks miss shit rani!

  pubertje is je ******!
  Hoop dat het duidelijk is voor jou!

  En wat wil jij ? de wereld wijs maken dat kareena mooi of knap is ofzo?? wahahah
  Hou het lekker voor jezelf!

  Zonder make up is ze de mooiste actrice?? nou ik denk dat je je ogen beter de kost moet geven schatje!
  Of heeft het te maken vergeleken met jou dat ze er zonder make up er beter uit ziet hahahahaha.
  Kan ook he!!!

  Ook al is rani je eerste of tweede naam who cares!!

  Niet denken dat je de naam van een film acrice zet dat je je zo gaat gedragen!

  Laterzzz

 10. @ Rosie

  Tegenwoordig is het zeer belangrijk dat de kosten worden gedekt. Alles dat er boven komt, is mooi meegenomen. Want ik kijk wekelijks hoe de films niet erin slagen om de kosten te dekken en de status flop bereiken.
  Vandaar dat er tegenwoordig voordat de films uitkomen, men de film rechten aan de tv zenders en de muziekrechten gaat verkopen om zo het grootste gedeelte mee te dekken. En als de film uitkomt, dan hoeft men in de meeste gevallen alleen het winst te tellen afgezien van de marketingkosten.
  En wanneer wordt dit concept niet gehaald? Als er te veel geld in de film is gestopt en er gewoon geen hype is rondom de film.

  Besides, ik weet niet of kareena een bitch is of wat dan ook, maar je moet haar ook een kans geven net als Karishma. Dan zul je zien dat ze ook goed kan acteren.
  En je moet ook puur kijken naar haar “ACTEERWERK”. Niet wat ze allemaal in haar prive leven doet.

 11. naina

  kind jij bent gestoord in je hoofd !
  ik wil geen ruzie met kinderen !..drm stop ik ermee om op jou te reageren , k gaf gwn een reactie wist nie dat mensen hier mij daar over gaan uitschelden over ****** ??? tfoeee jij bent vogens mij nog niet eem puper ! wahaha

 12. Ik heb vandaag de hele dag met Kareena mogen werken. Aan de Thriller. Mag er uiteraard niet te veel over vertellen, maar het is een feest met haar te werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.