Priyanka en Shahid in nieuwe Bollywood film

Priyanka en Shahid in nieuwe Bollywood filmIn hun laatste film samen, ‘Kaminey’, heeft een ieder de chemie op het witte doek tussen Bollywood acteurs Shahid Kapoor en Priyanka Chopra kunnen aanschouwen. Door deze film raakten de twee goed bevriend met elkaar en doen de geruchten de ronde dat ook achter de schermen de chemie tussen deze twee perfect is. Mara volgens de twee acteurs zijn ze ‘just good friends’. Beide bespreken hun persoonlijk leven niet in de media.

Hun nieuwe Bollywood film is onlangs aangekondigd en zal een productie zijn van Kunal Kohli. Hij had Shahid Kapoor al vanaf het begin in gedachten om de mannelijke hoofdrol in de film te vertolken. Daarnaast vond hij Priyanka perfect als vrouwelijke hoofdrolspeler. Voor een eerder project had hij Priyanka ook benaderd, maar die ging er toen niet op in. Ondanks het feit dat hij dit niet leuk vond, probeerde hij het nogmaals met deze film.

Het is hem nu wel gelukt: Priyanka heeft toegestemd om tegenover Shahid Kapoor te acteren in een nieuwe film waarvan de titel nog niet bekend is. Kunal Kohli heeft films als ‘Fanaa’ en ‘Hum Tum’ op zijn naam staan. Shahid Kapoor kan niet wachten om deel uit te maken van deze reeks.

14 REACTIES

 1. shahiddd is geen goeie acteurrrrrrrrr
  Alles in de film ishq vishq was die top maar daarna :(:(:(

 2. Shahid kan goed acteren hij moet alleen wat hits binnen zien te krijgen en goede films uitkiezen. Als je in een film van Kunal Kohli speelt ga je zeker een stap hoger. Hij wordt op een dag echt een superstar want acteren kan hij zeker. Vind hem alleen niet passen bij priyanka hij ziet er jonger uit naast haar.

 3. Ben gek op Priyanka. Kan niet wachten op deze film.
  En de aankomende van haar: Saath khoon maaf. Priyanka met 7 husbands.
  Dat is pas een uitdaging.

  Maar goed, Shahid kan wel goed acteren. Kijk maar naar Jab we met en Vivah. Samen met Kareena en Amrita Rao.
  En niet te vergeten, Kaminey. Dat dubbel rol was echt perfect.

 4. K kan ook niet wachten om 7 khoon maaf te bekijken.
  Ik vind wel dat priyanka en shahid bij elkaar passen.
  Kareena en shahid vond ik geen mooie koppel. Ze leek veel ouder
  Dan hem, ze past wel veel beter bij saif.

 5. @ Sadhna-afg

  komt je naam van de serie sapna babul ka bidaai ? of heb je die zelf verzonnen(of je eigen naam)

 6. shahid kapoor en srk and ranveer singh are ofcourse the hottest boys and ali zafar atif aslam en muzamil ibrahim

 7. I love shahid ik vind hem al heel lang goed hij is cute sexy en ook nog eens heel erg leuk qua uitstraling. Ik vind alle films leuk behalve kaminey, want hij had die dubbelrol de ene deed hij wel goed maar die andere niet dus dat vond ik wel wat minder. Zelf vind ik die 2 wel bij elkaar passen en daarom word deze film weer een top hit van shahid. Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ilove you shahid (L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.