Madhuri kieskeurig over Bollywood scripts

Madhuri kieskeurig over Bollywood scriptsBollywood schoonheid Madhuri Dixit heeft het weer voor elkaar in de Indiase filmindustrie. Ze is weer terug van weggeweest en krijgt allerlei filmscripts opgestuurd. Op dit moment is ze bezig met het jureren van de reality dance show ‘Jalak Dikhhla Jaa’. Daarnaast is ze vaak in bespreking met producers die haar willen in hun films. Volgens de 43-jarige Bollywood schoonheid is zij kieskeurig met het uitkiezen van een filmrol.

Voor haar maakt het niet uit in welke rol ze moet kruipen op het witte doek, als ze maar volledig achter het script staat. Zo gaat het gerucht dat Madhuri een film heeft afgewezen, omdat zij hierin de moeder van Sonam Kapoor zou spelen. Volgens Madhuri is er nog niets concreets besproken met Anil Kapoor over deze film en ze zal hierover in gesprek gaan met hem.

Zoals Madhuri dat uitlegt heeft zij er absoluut geen problemen met een moederrol in een Bollywood film. In het dagelijks leven is ze ook moeder van twee kinderen. Dus een filmrol als moeder zou voor haar geen enkel probleem zijn. Madhuri geeft nogmaals aan dat het niet gaat om wat voor soort rol ze moet spelen, maar dat het vooral gaat om het totaal pakket. Als het een hele leuke film is, waar ze helemaal achter staat, doet ze het met alle plezier. Madhuri is een actrice met verschillende gezichten en houdt van een uitdaging.

17 REACTIES

 1. Ze heeft het recht om kieskeurig te zijn!

  Want ze woont nu in Amerika, dus als ze gaat acteren, dan moet het ook groot en goed zijn. Want zoveel tijd heeft ze niet om ieder jaar in 1 film te acteren.

  Wat ze ook tekend, ik zal het zeker bekijken.

 2. Ikke!!!!! Al die mooie fotomodellen die gij zegt ze kunnen nooiet vergelijken met Madhuri zelf als ze 43 is ze zijn self vuil van haar voeten niet vaard !!! dus denk da gij ietz zegt!!! Ze is super mooie vrouw tot nu toe ze heeft verschillnede brliante carriere achter haar rug dek daarna doe jou mond open…. en vergelijk nooiet haar metdie sletten ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Woooow Maria je heb echt gelijk meiddddd !!!!!!!!!!!!!! Niemand kan Madhuri zijn !!! Als ik haar plaats was ik zou aleen die rollen gaan speel waar de heroine is ze niet Sonam of andere meiden want ze zijn echt geen goede actrices hmmmm Bollywood gaat zaken

 4. Maar wij moeten de newcomers ook de kans geven, om te laten zien dat hun het ook kunnen acteren.Madhuri moest ook in het begin leren en eerlijk gezegd in het begin was zij ook niet zo denderend,maar ze heeft heel veel moeite gedaan en uiteindelijk overleefd.

  de smile van madhuri is dodend, ik ben zoals de rest heel erg trots op haar.

  Allah Hafiez,

  Rahat

 5. Aub!!! die nieuwekomers hebben alleen getraainde lichamen nieks anders toon een echt beauty bij nieuwecomers!!!! er is niemand…. Sonaam das gewoone meisje zonder charme aleen Depika is beetje mooie alle ze heeft mooie lichaam derest is normaal.Ik bedoel vroeger actreses waren meer uitstralend mooie getalenteerd zo als Aishwaryan Prety, Karisma ,enz….

 6. @ Aishwarya

  Wat mij betreft neemt ieder generatie zijn of haar eigen talenten mee. Het is aan ons of wij de oude generatie met de huidige willen vergelijken.

  Ik bedoel er zijn genoeg lady’s die niet alleen de looks, maar ook de skills hebben.
  Neem nou de volgende: Sonakshi Sinha, Anushka Sharma, Vidya Balan, Priyanka, Deepika enz.
  Geen Katrina Kaif. Die heeft alleen de looks, maar talent…. Voor bewijs, kijk maar naar Tees Maar Khan. (mijn mening)

  Maar wat ik probeer te zeggen, er zijn zat newcomers die zich onderscheiden in looks en talent. We moeten alleen onze kijkblik vergroten.
  Zo vind ik Madhuri en Vidya Balan even goed. Natuurlijk is Madhuri beter vanwege haar ervaringen. Maar dat terzijde.

 7. Vroeger werd ook mooie film gemaakt voor all film van karishma/amit/akshay kumar/ ajay devgan ik weet nog toen ik in india was kwam film diljale ooooooo jonge wat een mooie filmmmmmmm

 8. Ik ben nooit fan van haar geweest en dat zal ook zo blijven,denk ik
  Mijn all time fav. blijft Sridevi

 9. Sridevi zij kan pas acteren en is just WOW in chandni vind ik haar het mooist uitzien en heeft ze super geacteerd. Maar ja actricen zoals sridevi, juhi, madhuri, karishma die zie je nu niet meer.

 10. @ afghantje

  ahah zaad qaar meshi wala:P relaxx chandremukhi ra kas namegira az peshet:P lol take care

 11. @ Maria, leer even Nederlands schrijven. Maak de basis school eerst af kind. En om mensen voor sletten uit te maken. Tjonge jonge jonge zeg.

 12. woooww madhuri is de mooiste vrouw op aarde niemand kan haar plaats

  nemen zij was altyd favoriet van my en my hele familie

  zij gwn perfectse mens op aarde zy is bollywood gueen en ze verdient het egt
  niemand kan zo mooi als haar zyn en niemand kan als haar akteren
  gwn zy de beste geak:P

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.