Bollywood spektakel uit India voor de hele familie

Bollywood spektakel uit India voor de hele familieIn november 2008 stond Stadsschouwburg Utrecht twee dagen lang in het teken van Bharati, een spektakel van dans, muziek en Indiase traditie. In het verlengde van dit succes is op woensdag 9 en donderdag 10 februari ‘Bollywood – The Show’ te zien, een nieuwe Indiase musicalshow voor de hele familie, wederom in Stadsschouwburg Utrecht. Aanvang 20.00. In deze musical/show komt ’s werelds grootste filmindustrie tot leven. Met prachtige beelden, indrukwekkende choreografieën en succesvolle soundtracks wordt teruggeblikt op 80 jaar Indiase filmgeschiedenis.

Zangers, dansers en acteurs uit de filmstad Bombay schakelen moeiteloos van het traditionele India naar de glitterkitsch van de moderne filmwereld. De lichteffecten en de kleurrijke kostuums maken het twee uur durende theaterfeest compleet.

Adembenemende dansscènes
Centraal in deze musical staat het verhaal van een van Indiaas grootste filmdynastieën: de familie Merchant. De jongste telg van deze beroemde familie is de choreografe Vaibhavi Merchant (bekend van de blockbuster Fanaa). Zij is ook verantwoordelijk voor de adembenemende dansscènes in deze voorstelling.

Bollywood – The Show speelt al een aantal jaren met succes over de hele wereld.(‘a flashy, splashy account of a Bollywood dance dynasty’ – The Times)

choreografie: Vaibhavi Merchant, muziek:Salim en Sulaiman Merchant, dans:
Carol Furtado (Ayesha), Dipender Singh (Uday), Arif Zakaria (Shantilal) e.v.a.
foto: Herbert Schulze.

Informatie en kaartverkoop
Kaarten à € 35 of € 31 (webactie: € 31 of € 27) zijn verkrijgbaar via www.stadsschouwburg-utrecht.nl en aan de kassa van de Stadschouwburg, 030-2302023. Openingstijden maandag t/m zaterdag van 12.00-19.00 uur, telefonisch van 12.00-17.00 uur.

11 REACTIES

 1. Wouw did is egt geweldig ik ga hierr graag nar toe. Ik ga so znel mogeleik kaardjes hallenn!! ik kan niet wachten. Ik hoop dat er nied zoviel coolys op afkomen, want die haad ik. Ik snap ook nied wat ze daar komen doen, want wij afghanen hebben meer med bollywood dan jullie. Sorrie mar dad ies de waarheit!! Kom op allu afghanen daar naartoe gaan.

 2. he jij afghaan, wat bedoel je met koelies. Ten eerste je moet Nederlands leren schrijven,dan pas een reactie achterlaten hier.
  en vooral niet discrimineren. En hoe bedoel je je haat koelies, En er zullen op deze show zeker heel veel hindoestanen zijn. Bollywood komt van ons en iedereen mag er naar toe. Wij hebben naam gemaakt. Maar jij afghaantje bent niets. je discrimineert en je kan geen nederlands. Misschien moet je naar je eigen land vliegen. Ik snap niet wat jij daar op onze show komt doen. Pas maar op!! op die dag zullen er genoeg hindoestanen zijn. als ze weten hoe je bent schoppen alle hindoestanen jou er uit.

 3. HAHAHAAHAHAHAH!! Hey Afghan_girl je moet beter heel veeel ‘shtilll’ zijn en mondje ‘diecht houde!’ Want je zegt nu letterlijk tegen alle hindoestanen: JOUW MOEDER, IS MIJN MOEDER!!. HAHAHAH ZO DOM!!!
  Ik weet dat je graag op ons wilt lijken qua beauty en cultuur, maar sorry dat gaat je helaas niet lukken Afghan_girl. Als je wilt kan je zelf Afghollywood ontwikkelen. Succes ermee. Als je hulp nodig hebt dan helpt bollywood je wel..ten eerste met je Nederlandse Taal en daarna met je domme dooie sukkelige uitspraken.
  I proud to ben an indian en proud to our bollywood!!
  En zonde dat jij het verpest voor andere afghanen, want iedereen is welkom bij ONZE bollywood, want dat zijn wij.

 4. volgens mij is afghan girl nep! Vanwege de hectiek op reacties van andere nieuwsberichten… Nu probeert iemand daarop door te gaan door zich voor te doen als een afghaan en hun belachelijk maken. Ik weet zeker dat een hindoestaan dit geschreven heeft. En kijk nou naar de spelling, dat is echt opzettelijk op die manier getypt. Ik weet dat er hier veel grammaticale fouten worden gemaakt, maar dit is wel heel opvallend.. Dit zijn gewoon uitlokkende reacties!!

  @ Indiaase en Desi Princess
  jammer dat jullie dat doorhebben en gelijk als een kip zonder kop een reactie plaatsen…dombo’s

 5. Dat klopt helemaal!! Weer iets geleerd vandaag!
  Ik houd eenmaal zoveel van mijn culuur dus tja, soms ga ik ervoor door het lint.

 6. @ indiaase

  he jij afghaan, wat bedoel je met koelies. Ten eerste je moet Nederlands leren schrijven,dan pas een reactie achterlaten hier.
  en vooral niet discrimineren. En hoe bedoel je je haat koelies, En er zullen op deze show zeker heel veel hindoestanen zijn. Bollywood komt van ons en iedereen mag er naar toe. Wij hebben naam gemaakt. Maar jij afghaantje bent niets. je discrimineert en je kan geen nederlands. Misschien moet je naar je eigen land vliegen. Ik snap niet wat jij daar op onze show komt doen. Pas maar op!! op die dag zullen er genoeg hindoestanen zijn. als ze weten hoe je bent schoppen alle hindoestanen jou er uit.

  srry maar diet is niet india dat je tegen em zeg vlieg jij maar naar je eigenland net zo goed is het ook niet jou land dus beter hou jij maar je mond! en als die hindoestanen tegen die afghaan wat doen dan vrees ik voor jullie dat er dan ook genoeg afghanen daar aanwezig kunnen zijn ! maar beste hindoestaan afghaanse mannen zijn nogal steviger dan onse hindoestaanse kleine mannetjes ! dus beter pas je maar beter op.Een afghaan tegen 10 hindoestanen denk niet dat onse hindoestaane boys zoo sterk zijn ,volgens mij kijken jullie dan te veel BW movie’s .

 7. @ W.

  wrm kom je voor afghanen op maar wat je ook zij je hebt wel gelijk !…ik ken veel afg boys die nogal stevig zijn met die sixpaks wahaha

 8. Rani ik ben het met je eens ! mijn afghaanse vrienden zijn ook zo gespierd ! maar deze landgenoten van me (hindoestanen) denken dat wij bollywood gemaakt hebben ! wahah dat doen die sterren jij niet
  met name;
  Desi Prinses ,indiaase !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.