Dreamworks komt met ‘Monkeys of Bollywood’

Dreamworks komt met 'Monkeys of Bollywood'De bekende Studio DreamWorks Animation heeft plannen om een animatie muscial te maken getiteld ‘Monkeys of Bollywood’. De productie is gebaseerd op het oude Hindoe epos De Ramayana. De film gaat over twee apen die in Mumbai een kwaadaardige demon moeten tegenhouden in zijn duivelse plan om de wereld te veroveren. DreamWorks gaat hiervoor samenwerken met componist A.R. Rahman, bekend van Slumdog Millionaire en 127 Hours.

Rajan Zed, zelfbenoemde president van de ‘Universal Society of Hinduism’ heeft de makers van ‘Monkeys of Bollywood’ op het hart gedrukt om voorzichtig om te gaan met het verhaal en de ‘geest’ van De Ramayana. Ongevoelige behandeling van geloofstradities kan resulteren in het kwetsen van de toegewijden en gelovigen, aldus Zed. Het hindoeïsme is de oudste en de derde grootste religie van de wereld met ongeveer een miljard aanhangers met een rijke filosofische gedachte en het moet niet lichtvaardig worden genomen. Geen geloof, groter of kleiner, dient te worden geplunderd, aldus Rajan Zed gisteren in een persbericht.

Dreamworks was eerder verantwoordelijk voor succesvolle animatie films zoals Shrek, Madagascar, Kung Fu Panda en How To Train Your Dragon.

2 REACTIES

  1. gaan ze weer proberen om uit jaloezie het goede in een kwaad dag licht te zetten.

    zijn ze uitgeput met hun eigen pedofiele geloofs gebeuren van de paus en de zijnen

  2. ik vind de tittel echt niet kloppen…monkeys of bollywood…alsof ze allemaal apen zijn…(najah mischien een paar lol)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.