Karan Johar introduceert Bollywood nieuwkomers

Karan Johar introduceert Bollywood nieuwkomersHet is een feit dat Karan Johar geschiedenis heeft geschreven met de Bollywood film ‘Kuch Kuch Hota Hai’. Dit is een romantische film die zich afspeelt binnen een middelbare school, waarin Rani Mukkerjee, Kajol en Shahrukh Khan een geweldige prestatie leveren. Karan Johar heeft het weer voor elkaar gekregen om een soortgelijke komische film, die zich ook op een middelbare school afspeelt, te maken. Johar introduceert in deze film enkele nieuwkomers.

De dochter van Mahesh Bhatt, Alia Bhatt, is een van de nieuwkomers. Ook de zoon van David Dhawan, Varun, zal in het nieuwe project van Karan Johar te zien zijn. Niet alleen Karan Johar is verantwoordelijk voor de nieuwe film ‘Student Of The Year’, maar ook Shahrukh Khan helpt mee met deze productie.

De poster van deze film is al verschenen op het internet. Sidhart Malhotra, Varun Dhawan en Alia Bhatt zijn hierop aangekondigd. Het is te hopen dat deze film het net zo goed zal doen als ‘Kuch Kuch Hota Hai’.

20 REACTIES

  1. Ik hoop, dat het net zo mooi wordt, als kuch luch hota hai.
    Maar ja, wie kan Kajol, Rani en SRK, evenaren??????????????
    NIEMANDDDDDDDDDDDDDD.
    Zoon van Anil Dhawan, nou als hij net zoveel kan, als zijn vader, dan bakt hij helemaal niks van.
    Over de dochter van Mahesh Bhatt, zal ik niets zeggen, als ze het nichtje is van Pooja Bhatt, dan zal ze wel wat kunnen presteren. Ik vind Pooja Bhatt een leuke vrouw, vooral toen ze nog jong was.
    Echt een eigenwijs type was dat.

  2. afg boy, van Karan weet ik niet maar wel dat 80% van de mannen van Afg.stan met jongens tussen de twaalf en zestienjaar sex hebben gehad en nog steeds doen. Toen een Afgaanse militair mij dat vertelde geloofde ik het echt niet.Toen vroeg hij mij in welke wereld woon jij ga maar op inernet dan lees jij het. En tot mijn grote verbazing las ik dat Hadjie’s zelf met jongens doen en dat vrouwen zijn aleen om kinderen te baren echte sex doe je met jongens.

    Nou nou en ik zo naïef maar zo zie je het………..

    Waarom afg boy straks denk men………..

    Allah Hafiez,

    Rahat.

  3. @ Rahat

    he he wrm begin je opeens over afghanistan ?????
    en al gebeurt het ,dat hoeft geen hindoestaan dat ons te vertellen afghanen weeten wel genoeg over hun eigen land !

  4. Dat is in afghanistan en daar werd vroeger kinder mishandeld niet datze homo zij!!!!

    Afg boy dat is niet waar ga naar de site google en tikt in afg.boy’s dan lees je allemaal,echtwaar het is een verschrikking.Ik wilde dat eerst niet geloven echt waar.The thursday parade is een donderdag dat hun met jongens naar bed gaan en vrijdag naar de Moskee gaan om het te biechten.

    Als ik tijd krijgt ga ik ze allemaal voor jou opzoeken en versturen.

    Allah Hafiez,

    Rahat

  5. @ rahat
    ik heb niks met hun te maken oke ik woon in nl en mijn hele fam woont ook in nl of london duss…

    Lees aub nog een keer ractie van afg angel

  6. rahat

    yepp lees maar nog 1 x mijn reactie !wahahaaa! ik weet dat je dat zielig vind,maaar kweet nie of je het door hebt maar je zegt tegen een afghaan hoe het is in zijn eigen land kbedoel DAR WETEN WE HEUS WELL ! thnx !kusjeeeess nog EEN VRAAGG wrm begon je oppeens over afghanistan ?????????????

  7. Afg. Angel.

    Tjonge, die afghaan boy geeft aan dat Karan homo is! Wat loopt hij nu te zeuren en stoer te doen. Wil hij aangeven dat hij homo is. Omdat hij daarzo mee bezig is.

    Wat ben jij een denigrerende meid. Hindoestanen dienen niets te zeggen tegen Afghanen. Wat loopt die Afghaanse boy te doen over Hindoestanen. Loop niet zo neerbuigend te doen over Hindoestanen. Jij bent toch ook een mens van vlees en bloed of ben jij anders. Omdat jij een afghaanse bent. Ik snap niet waar deze hooghartigheid vandaag komt!!!

    Het is bijzonder triest wat die jongens worden aangedaan. Meeste worden vermoord nadat ze jaren zijn misbruikt!!! Omdat zij van een andere stam zijn of minderheidsgroepering. Echter, het feit blijft dat het Afghanen betreffen. Je eigen broeders laat jij zo vallen en dan kom je hier neerbuigend te doen over hindoestanen!!!

  8. @Devdas

    ik zei ik heb zo GEHOORD dat hij homo is.

    Maar jullie kunnen tog op een normale manier trug schrijven of niet!!

    Gelijk beginnen met ruzie WALLA dat is geen boolywood site dat is ruzie site

  9. Afg Boy

    Al die gasten, director of acteur. Zijn homo’s !
    Het is allemaal fake. Kijk naar die gast van DID little master. Die is zooooo een homo, maar heeft een knappe vrouw.

    Het is allemaal schijn en voor de buitenwereld. Echter, laat ze hun eigen ding doen.

  10. Devdas

    waha afg angel heeft nog steed gelijk ze vraagt alleen maar wrm je oppeens over afghanen begint ! en dat afghanen hun broeders moeten helpen ! dat zeg jij !alsof wij in india weinig problemen hebben !denk jij maar over mensen in india dan over andere hier te shitten !

  11. rani

    Ik weet niet waar jij het nu over hebt. Ten eerste heb ik niets over afghanen geschreven. Zie berichten Rahat.

    Als jij als hindoestaans meisje het opneemt voor een ieder die hindoestanen veracht. Wij hindoestanen mogen niets over een ander iets zeggen. Zijn zij beter dan een hindoestaan. Kom op! Meisje er wordt op je neergekeken. Heb je dat niet door…jij bent echt dom en goedgelovig!! Afg girl…shit over je hele afkomst heen en dat vind jij prettig!

    Ieder mens is gelijk en als Rahat aangeeft over misstanden in Afganistan is dat dan shitten. In India heb je ook veel misstanden en problemen.

    Shitten komt van afg. jongen die lult over het feit dat KARAN homo is ! Wat maakt het uit als hij het zo graag wil weten laat hem het gaan uitzoeken. Dat noem je shitten!!!!

  12. Stel morgen komt Karan uit de kast
    En dan ?
    De wereld draait door
    En het draait niet alleen om Karan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.