Salman Khan met jaardag en nieuwjaar in Dubai

Salman Khan, hier op de foto met Pamela AndersonBollywood acteur Salman Khan heeft gisteren (27 december) zijn 45ste verjaardag gevierd in Dubai. Samen met zijn familie en vrienden is Salman naar deze Arabische Emiraat afgereisd om niet alleen zijn verjaardag te vieren, maar ook de jaarwisseling door te brengen. Via Twitter liet Sallu weten dat hij naar Dubai zou gaan en heeft zijn volgers op Twitter alvast een gelukkig Nieuwjaar toegewenst.

Salman, hier op de foto met Pamela Anderson vorige maand tijdens de show ‘Big Boss’, heeft ontzettend veel reacties gekregen op dit twitterberichtje. Zijn fans, families en vrienden uit Bollywood hebben hem ook langs deze weg gefeliciteerd. Preity Zinta, Riteish Deshmukh, Arbaaz Khan (broer) zijn enkele van zijn Bollywoodvrienden die hem het allerbeste hebben gewenst via Twitter.

Voor Salman is het vanaf gisteren dikke pret in Dubai. David Dhawan en Sajjid Nadiawalla, zijn enkele vrienden die met Sallu naar Dubai zijn geweest om zijn 45ste verjaardag te vieren. Salman Khan heeft in ieder geval alle liefde om zich heen gehad op zijn jaardag. Het is niet bekend of Katrina Kaif haar ex-geliefde heeft gefeliciteerd.

14 REACTIES

 1. Gelukkige verjaardaggggggg de meest Sexy knap goodlooking dream boy Salman Khannnnn wens je al de beste veel geluk en ik hoop dat je gaat heel snel trouwen en famillie maken love youuuuuuuuuuuuuuuu very muchhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!

 2. Van harte gefeliciteerd Salman
  heel veel gelukkige en gezonde jaren

  En een heel fijne jaarwisseling toegewenst

  love you very very much you are soo sexy

 3. ahhh salman happy birthday en natuurlijk jij ook een happy newyear nou….lux hoor in Dubai je verjaardag vieren 45!!!!

 4. A very very Happy B’Day. Salman.. Wens je nog vele vele jaren toe..
  loveeeeee u soooooooo much. mijn Maqbolak. muah muah.

 5. hahhaha en hij komt naar deze site zeker om jullie reacties te lezen en ook nog eens in nederlands…

 6. wooooooooooooooooooooooowww 45 :O neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej omg omg knappe man voor een 45 jarige puuuuuuuu aaa hahahaaaa nice nice
  magbolak

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.