Karan Johar verbaasd over aanbod Bollywood rol

Karan Johar verbaasd over aanbod Bollywood rolRegisseur, producer en TV persoonlijkheid Karan Johar kreeg onlangs een film rol aangeboden van een man die zijn vrouw mishandelt, in de Bollywood film ‘Saat Khoon Maaf’. Toen Karan het verzoek kreeg, kwam hij in eerste instantie niet meer bij van het lachen. Even later was hij verbaasd en kon niet beseffen dat iemand dacht dat hij in de huid van zo een persoonlijkheid kon kruipen. Al lachend maakte hij de opmerking ‘Hoezo lijk ik op iemand die een vrouw slaat?’

De maker van de film ‘Saath Khoon Maaf’ benaderde Karan niet persoonlijk. Het ging allemaal via Priyanka Chopra. Uiteindelijk heeft Irfan Khan deze rol aangenomen. Hij kan zo goed acteren dat hij zeker geloofwaardig over zal komen. Dat kunnen we zeker niet zeggen van Karan Johar, die altijd overkomt alsof hij geen vlieg kwaad kan doen. Saat Khoon Maaf werd verwacht op 21 januari 2011, maar dit is uitgesteld naar 18 februari 2011.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.