Taste India Festival probeert het nog een keer

Taste India Festival Na bijna 5 maanden heeft de organisatie van het ‘Taste India Festival’, dat in de zomer twee dagen voor de start werd afgelast, weer wat van zich laten horen. In een persbericht stelt ‘Fusion Entertainment’ met zekerheid vast dat het evenement in ieder geval voor 10 mei 2011 wordt gehouden. Het betreft een 3-daagse indoor event. Om het risico van slechte weersinvloeden te vermijden, hebben zij ervoor gekozen om het geheel overdekt te laten plaatsvinden. Aldus de organisatie op haar website. In het bericht wordt echter niet duidelijk aangegeven als Bollywood ster Shahrukh Khan of andere Bollywood sterren naar Nederland komen.

In augustus was er nog grote onduidelijkheid over de restitutie van het geld van de gekochte kaarten. “Alle personen of organisaties die betrokken zijn geweest bij het Taste India Festival, hetzij in de vorm van paviljoenhouders, hetzij in de vorm van bezoekers die hun kaarten hebben behouden, blijven gerechtigd op hetgeen zij destijds hebben aangeschaft. Dit houdt in dat standhouders hun stand bij het nieuwe evenement behouden, mits zij deze wens bij de organisatie kenbaar maken. De entreekaarten die in het verleden zijn aangeschaft, behouden dezelfde waarde voor het nieuwe evenement. Dit geldt eveneens indien de originele toegangskaarten weer zijn teruggestuurd, omdat de organisatie over de gegevens van deze mensen beschikt” meldt Fusion Entertainment.

We zijn benieuwd…

5 REACTIES

 1. ik heb maanden geleden verzocht om me geld terug te krijgen! 8x 22.50!
  het betreft veel geld, ik heb heel de vakantie gewerkt omdat geld bij elkaar te sparen om eindelijk een keer met al me 7kinderen naar een festival te gaan. die mensen hebben teruggemaild dat ik poep moet eten met me 7kinderen! en dat wij toch juridisch niets kunnen maken, omdat we toch geen geld hebben voor een advocaat.
  Ze zijden ook dat als we nog een keer om geld vragen, ze een knokploeg op me afsturen en me auto(een rode vw fox uit 2005) zullen afpakken. Ik ben zo bang. Ik kon het geld goed gebruiken om kerstcadeautje te kopen voor me 7 kinderen.
  Toch was ik in een dronken bui, naar hun in toe gegaan naar den haag, ik zag ze boven een winkelpand en ze waren doksa eten. Toen zei ik wil grraag me geld terug. En toen pakte ze met zn drieen:
  en toen zijden ze: wil je shah rukh zien? ik ja. en toen zijden ze deze doks heet ook shah rukh khan en toen propte ze de doks in me mond. en sloegen ze me inelkaar. Dit was een laatste waarschuwing.

  Ik wil zo graag naar de politie gaan, maar ik durf gewoon niet..
  hebben jullie ook zulke zulke ervaringen?

 2. Het slaat HELEMAAL nergens op ,,,ik heb nog steeds GEEEN GEld terug gezien 250 OMG 250 nog steeds nix voor mei hahahahhaaha,, we zullen vieze klote tieves mensen ,,dit is echt het laaaaatste keer man… VIEZE vuile dieven.!!!

 3. Het zijn gewoon oplichters.
  ik heb aantal keren gevraagd mijn geld te storten op mijn rekening , maar ik krijg geen reactie

 4. Niet achteraf lullen. Sekier entertainment zit hier achter en als je hersens hebt dan weet je wel hoe laat het is. JUllie zijn zelf dom en naief. NU kunnen jullie eeuwig fluiten naar je centen!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.