Bollywood sterren moesten helpen in Afghanistan

Bollywood sterren moesten helpen in AfghanistanAmerikaanse diplomaten in India meenden dat Bollywood filmsterren behulpzaam zouden kunnen zijn om Afghanistan te stabiliseren. Dat bleek vandaag uit via WikiLeaks verspreide ambtsberichten uit 2007. Daarin suggereren diplomaten om bekende Indiase filmsterren naar Afghanistan te brengen om daar hun steentje bij te dragen. Ze zouden onderdeel zijn van vele, niet militaire inspanningen van India om Afghanistan te helpen aldus het ANP.

De films uit Bollywood zijn ook buiten India, met name in Pakistan, de Arabische Golfstaten en Afghanistan erg populair. Tot de uitvoering van het plan om de zwoele charme van Indiase filmsterren tegen de puriteinse Taliban in Afghanistan in te zetten, is het echter niet gekomen, meldt het persbureau.

4 REACTIES

 1. Het zou heel erg dapper zijn als ze die mensen zouden willen helpen.
  maja je moet eigenlijk zelf weten of je mensen wilt helpen of niet. je kan niemand dwingen. maar waarom zou je iemand in nood niet willen helpen terwijl je tonnen met geld verdiend.

 2. Goed gezegd Caty!!!! Maar ik vind dat soms moet, sommige mensen gedwongen worden om te helpen (dat is mijn mening)…

  En hoezo krijgt deze artikel bijna geen reactie? Ik weet dat het niet om een Katrina kaif gaat, die flauw valt tijdens een opname, wat heeeel erg “interessant” is, maar toch….

 3. Ik wilde hier ook reageren, maar dacht, wat voor nut heeft het.
  Ik wil niet lullig doen, maar ik kan me niet herinneren, dat hindustanen (straks krijg ik iedereen op m’n dank) niet snel bereid zijn om anderen te helpen.
  Kijk maar wat andere rassoorten doen. Hollanders b.v. die zetten aktie’s op, om anderen te helpen.
  Ik laat het hierbij, anders ga ik dingen zeggen, die ik niet mag zeggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.