Karishma Kapoor ontkent break-up

Bollywood - Karishma Kapoor ontkent break-upBollywood actrice Karishma Kapoor heeft deze week gereageerd op geruchten dat haar relatie over zou zijn. Al enige tijd doen namelijk verhalen de ronde in Bollywood dat Karishma een eind heeft gemaakt aan haar huwelijk met Sanjay Kapur. Volgens enkele bronnen zouden de twee ook al niet meer bij elkaar wonen. Dat laatste klopt meldde de 36-jarige actrice, zij woont in Mumbai en haar man in Delhi. Maar dat zou te maken hebben met haar werk.

Volgens insiders heeft Karishma genoeg van de buitenechtelijke relaties die haar man elke keer weer aangaat. Zo zou Sanjay tijdens de zwangerschap van hun laatste kind een relatie zijn aangegaan met een ander. Karishma was hier erg kapot van. Zijn gedrag veranderde ook niet na de geboorte van hun zoon melden bronnen.

Het echtpaar staat bekend om de moeilijke relatie die ze met elkaar hebben. Zij hebben vaker moeilijke tijden gehad en het is uiteindelijk ook wel weer goed gekomen. De kans zit er dus in dat het deze keer ook wel goed komt. Tenslotte hebben ze samen twee kinderen.

4 REACTIES

 1. QUOTE “””””De kans zit er dus in dat het deze keer ook wel goed komt. Tenslotte hebben ze samen twee kinderen”””””UNQUOTE “””

  Wat moet GVD goedkomen???????

  Ik snap sommige vrouwen niet. Je man gaat keer op keer vreemd en je blijft bij DIE man.

  Hoe dom kan je zijn.

  Evenmin snap ik sommige vrouwen niet, van wie de man geen respect voor haar heeft. Haar als stront behandeld en toch bij hem blijven.

  Het lijkt, alsof het in de genen zit van de Hindustaanse vrouwen om zich als honden te laten behandelen.

 2. Ze heeft nu een jongetje erbij.
  Waarom het uitgegan is met Abhishek, weet niemand denk ik.
  Toen het uitging met Abhishek, is ze hals over kop getrouwd met deze gescheiden man.
  Zo een mooie vrouw, die zo goed kon acteren, doet zoiets doms, waarvoor ze haar hele leven moet lijden.
  Ik vind het jammer.
  EN, ik zeg altijd, als het niet gaat, dan gaat het gewoon niet, punt erachter zetten.

 3. Idd!! Als je vriend/man vreemd gaat WAT ga je dan nog by hem blijven wat denkt hy dat ie je kan gebruike,,weggooiien en dan weer kan nemen
  …Echt stupid ben je dan!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.