Mallika Sherawat’s favoriete ‘Khan’

Mallika Sherawat's favoriete 'Khan'De sexy Bollywood babe Mallika Sherawat liet onlangs via haar twitterpage weten wie haar favoriete ‘Khan’ in Bollywood is. Het is geen Shahrukh, Salman of Amir Khan. Volgens Mallika Sherawat is SRK de King of charisma en is Salman Khan een ‘Pussycat’. Mallika komt altijd voor haar mening uit en blijft er keihard achter staan. Zij draait niet om dingen heen en zegt wat ze vindt. Zo vond ze ook dat Hrithik Roshan een combinatie is van Talent en Beauty.

Na een aantal reacties gehad te hebben op haar twitter op de vraag wie haar favoriete Khan in bollywood is, gaf ze als antwoord dat het niemand minder is dan Malaika Arora Khan (FOTO). Mallika Sherawat is altijd al onder de indruk geweest van Malaika Arora Khan.

Wat velen niet weten is dat de naam Mallika Sherawat haar Bollywood artiesten naam is. Haar echte naam is Reema Lamba. De reden hierachter was om verwarring te voorkomen met andere actrices in Bollywood met de naam Reema. De naam Mallika betekent koningin in het Arabisch. Sherawat is haar moeders familienaam en deze heeft ze als artiesten naam gebruikt omdat haar moeder haar in goede en slechte tijden steunt.

10 REACTIES

  1. Waarom staat er een foto van Malaika Arora Khan, terwijl we het hier over Malika Sherawat hebben. Over wie gaat het nu??

  2. het is idd verwarrend omdat ze om Mallika sherawat gaat en malaika arora khan en dan nog ook die foto, ze haddden foto van maillika sherawat moeten plaatsen was duidelijker. Ik moest het ook 2 x lezen voordat ik door had!

  3. Ze hebben een foto van Malaika Arora Khan geplaats, (denk ik) omdat Malika Sherawat een opmekring maakt over Malaika Arora.
    Als ik heel eerlijk mag zijn , ben ik blij, dat ze geen foto van Malika Sherawat hebben geplaatst. Ik vind haar OER-lelijk hahaaaa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.