Akshay Kumar trots op zoon Aarav

Bollywood - Akshay Kumar trots op zoon AaravAkshay Kumar en Twinkle Khanna zijn apetrots op hun zoon, Aarav. De 8-jarige Aarav kreeg het op 6 december voor elkaar om 3 medailles binnen te slepen bij zijn karate wedstrijd. Akshay liet via zijn twitterprofiel weten dat hij echt trots is op zijn zoon. Aarav heeft volgens zijn vader, het doorzettingsvermogen van zijn moeder. Akshay geeft zijn vrouw de credits voor het opbrengen van hun zoon. Alles wat hij nu op dit moment is, heeft Arav aan zijn moeder te danken.

Twinkle heeft een maand voor de karatewedstrijd flink geoefend met haar zoontje. Het flink oefenen heeft uiteindelijk geresulteerd in 3 medailles, waarvan 1 goud en twee zilver. Twinkle Khanna is ook erg blij met het resultaat van haar zoontje. Akshay schreef op zijn twitter dat hij erg veel van Tina (Twinkle’s echte naam) houdt en dat hij supertrots is op hun zoon.

4 REACTIES

  1. Omg…Ik wist niet dat Akshay een ZOON had!
    Maarja well heel erg leuk dat hij gewonnen heeft, en wat erglief dat Akshay dol op zijn zoontje is en van zijn vrouw houdt..
    SWEET

  2. leuk!!
    ik kom er ook pas achter dat akshay kumar een zoon had !!maar nogals wel leuk !! die word later dikk beroemd net als zen vader!!; P

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.