Katrina Kaif in sexy Bollywood clip

Katrina Kaif in sexy Bollywood clipBollywood sterren Akshay Kumar en Katrina Kaif hebben hun uiterste best gedaan om een topprestatie neer te zetten zodat hun film ‘Tees Maar Khan’ een hit wordt. Ter promotie van deze Bollywood film had Farah Khan een soort ‘openingsfeest’ georganiseerd op het strand. Deze film heeft hoge verwachtingen gewekt bij het publiek, vooral nadat men het nummer ‘Sheila ki Jawani’ heeft gehoord (zie video onderaan).

Katrina Kaif heeft speciaal voor haar verschijning in deze film enkele kilootjes moeten kwijtraken. Het populaire nummer dat ontzettend goed is gevallen bij het publiek, laat Katrina van een andere kant zien. Katrina laat haar danstalent zien in het nummer ‘Sheila Ki Jawani’. Het zou een liedje zijn dat te vergelijken is met hits als ‘Kajra re’ en ‘Munni Badnaam Hui’. Volgens Katrina moet men geen geweldige waarde hechten aan de tekst van het nummer. Bij dit nummer gaat het om de beats en het feit dat dit nummer een ieder aan het dansen maakt.

Deze Bollywood barbie heeft samen met Akshay Kumar een spectaculaire entree gemaakt tijdens het strandfeest. Het publiek ging helemaal uit hun dak en uiteindelijk liep het feestje uit de hand. Er waren meer fans aanwezig op het feest dan Farah Khan verwacht had. Sonu Nigam die enkele nummers in deze film gezongen heeft was ook aanwezig op het feest.

11 REACTIES

  1. Ik vind haar qua acteren en dansen echt niks er zijn veel betere actrices she is just lucky ze is zo ver gekomen door Salman. Wie zou haar nou een film geven als ze niet eens hindi kan spreken of kan acteren? Nu na 7 jaar in filmindustrie begint ze te kunnen acteren. Clipje is wel leuk en haar dans ook.

  2. Super FLOP! Katrina kan niet acteren laat staan dansen.
    Ze heeft echt geluk gehad dat ze Salman heeft leren kennen.

  3. tegenwoordig
    kom je makkelijk in de industrie,
    als je een mooie gezicht heb en een leuk figuur ben je binnen,
    echte talent ontbreekt
    maar dit hebt ze heel erg goed gedaan.

  4. Zij is een echt mooi meisje ,, en ik vind dat zij snel dingen kan overnemen van wat anders zij heeft well snel het Taal en het cultuurse dans geleerd, ik vind zkers dat zij goed is gegaan en goed weet wat zij allemaal doet.

    Mijn moeder noemnt zulke meisjes echt mooie Duivels meisjes.

    *Wat d8 je dat zij haar hele leven met een ouwe man zal blijven als salman,, tuurlijk niet zij d8 hij is acteur en ook nog een beroemde van bollywood, en zij weet vanzelf dat zij al een knap meisje is dus wat doet zij hem gebruiken ..hij brengt haar natuurlijk mee naar bollywood en daar nemen zij haar meteen aan Duuhh : Uiterlijk, haar, gezicht,,lengte,,wat will je nog meer,en dan hem alsnog gebruiken en het taal beheersen enz.. totdat zij weet dat het nu okj is en alles heeft ,,en heeft zij hem uiteindelijk gedumpt en is zij nu zelf een zelfstandige, single, beste, mooiste (zij noemen haar zelfs babrie van india) actrice.
    Slim,slim, Meid.

    Seeya.

  5. Salman moest maar slimmer zijn, maar wie weet heeft hij haar ook gebruikt door met haar te show-en, ja, wie weet wat daar echt achter zit … , maar kan best zo zijn, zoals jullie zeggen.

  6. ze kan mooi dansen,, dat zeker!! en ik vond hetook knap dat ze meteen de taal goed weet en de dans-pasjes fantatisch
    salman wil alleen katrina gebruiken voor huishouden en zo ik bedoel dat is toch niet echte liefde!! salman was ook zoiezo verkeerd bezig.. zelfs als ikm katrina was zal ik het ook uitmaken en (vind zelf dat salamn te oud is voor katrina) maar gaat het niet om liefd gaat om je gedrag en natuurlijk als je een goed hart heb..

    Good katrina good Luck!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.