Farah Khan vraagt Deepika om vergiffenis

Bollywood - Farah Khan vraagt Deepika om vergiffenisTijdens de Bollywood show van Karan Johar, ‘Coffee with Karan’, worden er vaak genoeg uitlatingen gedaan door bekenden uit de Indiase filmindustrie. Deze uitlatingen worden met humor geuit en absoluut niet met de bedoeling om iemand te kwetsen. Karan krijgt het keer op keer voor elkaar om de ware mening van zijn gasten uit te lokken door het stellen van zijn gerichte vragen. Zo gaven Deepika en Sonam Kapoor onlangs hun mening over Ranbir Kapoor. Nu maakte Farah Khan(links) tijdens de show haar excuses naar Deepika(rechts) toe.

Tijdens een van de eerdere afleveringen van Karan’s programma heeft Farah Khan haar mening over Deepika geuit door middel van een puntenschaal. Zo heeft ze Deepika als minst getalenteerde actrice beoordeeld. Na de show heeft ze Deepika haar excuses aangeboden, omdat ze er eigenlijk helemaal niet achterstaat. In tegendeel vind ze dat Deepika vooruit is gegaan met acteren, zoals te zien was in Karthik Calling Karthik. Farah zegt ook eerlijk dat ze in Bachna Ae Haseeno wat minder goed was.

Nadat Rishi Kapoor eerder boos werd op Deepika om haar uitlatingen tijdens de show, hecht Deepika er zelf ook niet veel waarde aan wat men zegt in de show. Voor haar is het belangrijk dat Ranbir begrijpt dat ze uitlatingen heeft gedaan op een humoristische wijze. Maar Farah voelde zich schuldig over haar uitlating en heeft Deepika dus om vergiffenis gevraagd ervoor.

2 REACTIES

  1. zou ik niet doen
    die deepika is gewoon een bitch
    lekker grapppig uitlatingen doen over je ex
    voor media-aand8t.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.