Deepika klaar voor negatieve Bollywood rol

Deepika klaar voor negatieve Bollywood rolDe beeldschone Bollywood actrice Deepika Padukone heeft het erg goed gedaan in de filmindustrie. Na haar spectaculaire entree in Bollywood met de film Om Shanti Om, loopt haar filmcarrière nog steeds op rolletjes. Collega Sonam Kapoor gaf onlangs aan dat Deepika veel beter kan acteren dan Katrina Kaif. Deepika reageerde professioneel en vindt zelf dat ze zelf niet kan oordelen wie beter is in het acteren.

Ze vond het erg lief van Sonam, maar geeft aan dat ze nog een nieuwkomer is in Bollywood en nog niet alles heeft gezien. Deepika geeft de volle 100 procent als ze voor een film gaat. Ze doet haar best en als de film aanslaat bij het publiek ligt verder niet in haar handen. Tot nu toe heeft ze alleen romantische rollen gespeeld. Nu geeft Deepika aan dat ze klaar is voor een negatieve rol in een film.

Afgelopen jaar heeft zij in twee films gespeeld, die helaas geflopt zijn. Karthik Calling Karthik en Lafangey Parindey zijn beide niet zo goed ontvangen door het publiek. Wie weet mag ze haar talenten laten zien in de film Race 2, maar dit is verder nog niet bevestigd.

7 REACTIES

  1. ze is niet beeldschoon hoor,
    ik vind haar een matige actrice
    niet goed en ook niet slecht
    niet echt een fan , ze moet zich meer bewijzen

  2. Dat Deepika beter kan acteren dan Katrina is onzin.
    Ze zijn allebei op hun eigen manier goed.
    In Ohm Shanto Ohm vond ik Deepike MOOI, maar ze kon niet acteren. De film was een hit, omdat Shah Rukh Khan er in speelde.
    De andere films die ik van Deepika heb gezien vond ik niks. Love aaj kal. Vond ik niets. Deepika heeft geen uitstraling, dat wil niet zeggen, dat ze niet mooi is. Dat is ze wel, maar er ontbreekt iets, ze heeft ook geen glamour.
    Katrina Kaif, kan in sommige ogen van jullie niet acteren, maar zij doet het wel. Ze is mooi en ze straalt in mijn ogen als een echte ster.Zij heeft glamour.
    Ze heeft het helemaal gemaakt. Deepika niet.
    Sonam moet dat zeggen over Deepika, dat zij beter is, want ze zijn rivalen, ze hebben het bed al gedeeld met een en dezelfde man hahhaaaaaa, slijm slijm slijm hahhaaaaaaaaaa.
    Dit is mijn mening hahahaaaaaa

  3. Achhh jaa
    Mensen kun je zo omkopen met geldd
    Deepika is zo lelijk als ik weet niet wat
    Helemaal niet vergelijkbaar met katrina kaif
    Katrina kaif is mooi en heeft een talent
    Deze vrouw mag de pot op ze is niet geschikt
    Maar ja is een bussines he

  4. Klopt Rosie ik vind dat katrina kaif ook inmijn ogen echt straalt en goed kan acteren mijn moeder vindt haar maar een beeldscone meisje ,,misschien te sexii kleren maar erg knap

  5. Te sexy kleren?
    Helemaal niet, wat mij bereft kan het allemaal weg 😛 hahah

    Maar ik vindt ze allebij mooi uitzien en goed op hun manier
    Soms vindt ik die ene film leuker dan de andere

  6. Ik berip echt niet, als jullie zeggen dat Katrina kan acteren :s Of is dat gewoon een typische fan reactie?
    Ik heb niks tegen Katrina, maar ze kan echt echt echt… niet acteren, eerlijk gezegd. Hoe komt dat ze zo ver is geraakt? Letterlijk dankzij Salman ^.^”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.