Neef Vivek Oberoi maakt entree in Bollywood

Neef Vivek Oberoi maakt entree in BollywoodDe neef van Vivek Oberoi, Akshay Oberoi, maakt zijn debuut in Bollywood. Deze goed uitziende jonge acteur heeft er onwijs veel zin in om zijn carrière te starten in Bollywood. De film ‘Isi Life Mein’ wordt zijn eerste Bollywood film. ‘Isi Life Mein’ bestaat uit een cast met alleen nieuwkomers. Voor Akshay is dit goed, want samen kunnen ze hun uiterste best doen om er wat moois van te maken.

Het feit dat Vivek Oberoi zijn neef is, heeft Akshay helemaal niet geholpen om zijn entree te maken. Hij heeft gebruik gemaakt van zijn eigen krachten en contacten om door te breken als nieuwkomer. Vivek en hij zijn puur familie bij naam en hebben helaas geen band met elkaar zoals de meeste neven hebben. Akshay heeft zijn neef ook geen handige tips en om hulp gevraagd, want zo een band hebben ze nou eenmaal niet. Vivek en Akshay zijn in het verleden ook niet echt samen opgegroeid, aangezien beide hun ouders constant aan het reizen waren.

Akshay hoopt op een rooskleurige carrière in Bollywood en voor hem is het net een droom die uitkomt. Hij heeft diverse acteer opleidingen gedaan en het was zijn wens om in de Indiase filmindustrie door te breken. De looks heeft Akshay Oberoi in ieder geval wel mee.

4 REACTIES

  1. WEjooww,,
    k hoopp dat die gast goed kan acteren.
    *Hij heeft zijn eerste succes gehaald KNAPHEID;)
    en nou het acteren nog

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.