Relatie Slumdog-acteurs onder druk

Bollywood - Relatie Slumdog-acteurs onder drukSlumdog Millionaire-actrice Freida Pinto vindt het bij vlagen best zwaar om steeds verwijderd te zijn van haar vriend en voormalig tegenspeler Dev Patel. De twee jonge Bollywood acteurs speelden in Slumdog Millionaire al een verliefd stel, dat naar elkaar op zoek was maar door omstandigheden lang van elkaar verwijderd bleef.

Volgens Nieuws.nl geeft Pinto toe dat zij en haar vriend zich voornamelijk op hun carrières hebben geconcentreerd, wat betekent dat ze elkaar nauwelijks zien. “Ik ben nog steeds samen met Dev”, zegt ze tegen de Britse krant Female First. “Het is een grote uitdaging om elkaar steeds te kunnen blijven zien omdat ik in Mumbai woon.” Patel is vooral in Londen en Los Angeles.

Toch wil de 26-jarige actrice haar relatie met Patel niet al te veel laten lijden onder hun drukke acteursbestaan.

6 REACTIES

  1. Siet? het is Ziet, mijn god niet te geloven de spelling van mensen hier. Maar goed inderdaad hij is niet zo knap. Toch vind ik het een mooie stel.

  2. @ Vash
    Groot gelijk !!

    @ Amrit
    Dat ze inplaats van de z een s heeft getypt wil niet zeggen dat haar spelling slecht is. Het is gewoon “msn taal”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.