Sharukh Khan onder de indruk van Hrithik

Sharukh Khan onder de indruk van HrithikHrithik Roshan heeft het dit jaar ontzettend goed gedaan in Bollywood. Zijn prestatie in de film ‘Kites’ heeft hem veel goeds gebracht. Ook zijn film ‘Guzaarish’, waarin hij te zien is met Aishwariya Bachchan, heeft tot nog toe alleen lovende reacties ontvangen. Suzanne, de vrouw van Hrithik, heeft deze film samen bekeken met haar goede vrienden Shahrukh Khan en Gauri. Hrithik was op het moment thuis aan het rusten. Nadat SRK de helft van de film bekeken had, kon hij het niet meer volhouden om Hrithik te spreken over zijn acteerprestatie in de film. Hij belde de acteur op om onmiddellijk naar hem toe te komen, wat Hrithik ook deed.

Hrithik en SRK zijn hele goede vrienden en hun vrouwen zijn ook hartsvriendinnen. Toen Hrithik aankwam bij de groep, kon SRK maar niet ophouden om hem te prijzen over zijn acteertalent in de film. Hij had al respect voor Hrithik maar nu is het respect alleen maar toegenomen. Dit doordat Hrithik, volgens SRK, een geweldige prestatie als persoon met een beperking heeft neergezet. Shahrukh Khan weet als geen ander hoe moeilijk dit is, want in de film My Name Is Khan, stond hij in de schoenen van een man met het aspergersyndroom.

Hrithik heeft Shahruk’s commentaar zeer gewaardeerd en samen hebben ze tot twee uur in de nacht gepraat over deze film en de ervaringen van Hrithik tijdens het filmen.

6 REACTIES

  1. Guzaarish is een hele goede film. Dit hadden we even nodig na al die masala movies.

    Hij heeft het heel goed gespeeld. Aish ook hoor.

  2. Ik vind het een geweldige film. Deze film mag van mij op Dabang na, de beste film van het jaar worden. Vooral ook een award winnen voor de beste story van het jaar.
    Hritik zo goed als hij acteerde mag ook van mij de award winnen voor de best acting headroll.YEAH voor hritik roshan en aishwarya rai.

  3. Hij speelt echt goed,,net als dat shahrukhkhan de filmrol van my name is khan heeft gekregen,
    wilde hrithik vast ook iets bereiken en over zieke mensen hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.