Sunidhi Chauhan concert gaat niet door [UPDATE]

Het geplande concert van Bollywood zangeres Sunidhi Chauhan op 6 november gaat niet door. Dat heeft de organisatie CUFAX Entertainment vanmiddag naar buiten gebracht. Volgens CUFAX heeft Sunidhi op het laatste moment niets meer van zich laten horen en zou zij er vandoor zijn gegaan met het geld van CUFAX. Dat schrijft de organisatie in een persbericht dat vanmiddag is verstuurd. Wij namen contact op met CUFAX die dit bericht bevestigde.

De organisatie geeft aan dat Sunidhi een flinke som geld vooruit heeft ontvangen voor het concert, maar nu verstek laat gaan. Op zaterdag 6 november houdt CUFAX een persconferentie in Ahoy om hier op in te gaan. Wij houden jullie op de hoogte.

UPDATE:
– (17.00u) Ahoy meldt ook dat dit concert geannuleerd is.
– (20.50u) CUFAX meldt dat ze contact gehad hebben met Sunidhi en hebben besloten het concert te verschuiven naar een andere datum.

32 REACTIES

 1. Wat een rotsmoes!!!!! CUFAX probeert de boel te omzeilen,maar werkelijkheid is dat ze geld moeten betalen aan Sunidhi Chauhan. Wat een amaterusime en noch propaganda doen om zelf eruit te komen.

 2. VOORSPELBAAR! en toevallig is het allemaal de schuld van Sunidhi Chauhan……..Lullig voor de mensen die hun geld niet terug krijgen

 3. Niet te geloven dat Cufax de schuld op Sunidhi afschuift.
  Ik geloof er niks van.

  Trouwens, ik denk niet dat het veel zin heeft om het concert te verschuiven. Mensen zijn hun vertrouwen kwijt in Cufax.

  Maar goed dat dit nog niet voor gekomen is bij event4u. De shows die zei organiseerden (Rahat Fateh Ali Khan, Shreya Ghoshal) gingen gewoon door.
  Wel vervelend voor de mensen die al een kaartje hebben gekocht.

 4. het is zooo vervelend..had heleboel plannen met vrienden
  maar gelukkig is er nog kans dat ze komt
  trouwens over de kaartjes,je kunt gewoon je geld terug vragen dat heeft een vriendin van mij ook gedaan

 5. YEY! Tijd voor de haters om aan te vallen he?

  JA het klopt dat vaak Bollywood concerten worden afgeblazen.
  JA het is begrijpelijk dat men zijn vertrouwen verliest in organisatior.

  Maar mensen Cufax b.v is geen Sekier entertainment!!! Niet zo negatief allemaal! Geef deze mensen een kans.

  Het zijn geen oplichters! Ik heb mijn geld van 5 kaarten netjes terug gekregen met een stel vriendelijke gezichten die netjes zijn verontschuldigingen hebben aangeboden. Inclusief uitleg… Ze proberen de concert te verplaatsen en het ligt een keer ECHT NIET aan de organisator zelf.

  @ MANISHA.. wie je ook bent het is overduidelijk dat je bullshit typed! Gebasseerd op wat kan jij zeggen “Zo typisch cufax?” Ze hebben hiervoor voor het eerst Sonu Nigam’s concert georganseerd en schat SONU NIGAM heeft persoonlijk ON STAGE de CUFAX medewerkes bedankt omdat het volgens Sonu in zijn leven de best georganiseerd concert was dus beter ga je eerst nadenken voordat je iets schrijft!

  @ de rest… beetje vertrouwen mensen. Wacht het gewoon even af. Als je je geld niet terug krijgt binnen een paar weken ga dan praten!

 6. Mensen wordt eens wakker en ga in de toekomst niet meer met Cufax
  entertainment in zee als ze weer zogenaamd een artiest uit India
  gaan laten komen voor een show of iets dergelijks.

  Hun bedoeling is gewoon om geld uit jullie zakken te halen met een smoes van een artiest, want dit hebben ze al vaker gedaan!!

  Eigenlijk moeten alle gedupeerden naar het Tros programmma Opgelicht
  mailen en deze kwestie voorleggen.

 7. Jeetje zeg, wat een blunder WEER.
  Ik dacjht, dat cufax beter was, dan de anderen, weet ik veel, dat het allemaal oplichters zijn.
  Gelukkig, had ik geen kaartjes gekocht.
  Ik hoop, dat de mensen hun geld terug krijgen.

 8. Beste hindoestanen,
  Waarom trappen jullie er iedere keer weer in om kaarten te kopen voor ”geplande” shows?
  Ik vind het wederom weer een afgang dat dit weer niet doorgaat.
  Hindoestanen hebben gewoonweg geen ervaring om zoiets op te zetten in vergelijking met hollanders.
  Bovendien vind ik het schandalig dat radio amor zich ook hieraan schuldig maakt,om reclame te maken. Ook zij weten dat het toch niet doorgaat.
  Zanger en zangeressen van nu kunnen nooit tippen aan het kaliber van de vroegere zangers en zangeressen.
  Ik heb nooit kaarten gekocht voor zoiets dergelijks,maar er blijken nog genoeg domme hindoestanen te leven in nederlan die er keer op keer in trappen.
  Ik heb absoluut geen medelijden met die mensen die kaarten hebben gekocht,tegen beter weten in doen ze het toch.
  Ik lach me gewoon weer rot.
  Hidoestanen zijn echt losers haha.

 9. @raaj
  Dan wat kom jij op bollywood.com doen. Een site gemaakt door hindoestanen voor hindoestanen.
  En Cufax heeft eerder het concert van Sonu Nigam georganiseerd. Het is niet de normale mens die je de schuld moet geven. Maar de organisaties.
  En wat heeft het hindoestaan zijn te maken met het organiseren van evenementen. Het is jammer dat ik niet meer voor een discotheek werk anders had ik je graag uitgenodigt bij een van de feesten die ik toen der tijd deed organiseren. Dan had je met je eigen ogen kunnen zien dat er wel degelijk hindoestanen zijn die een evenement kunnen organiseren.

  Ohh en raaj wat voor afkomst ben jij???

 10. @ Raaj

  Dus wat jij zegt als je opgelicht wordt dan licht het aan jezelf en niet aan de oplichter ?

  Weetje waar de hollanders ook goed in warren?
  In het organiseren van slavenhandel

 11. @ Raaj

  Hoe durf je hindoestanen te beledingen?!
  Wie denk je wel niet dat je bent?!

  Weet je wat, je bent het niet waard. Je bent gewoon kaka!!!!
  Ik hoop dat je DAT wel snapt.

 12. Najaa het was te voorspellen…

  @ Raaj ofzo iets>.

  Als jy denkt dat de meeste hindoestanen dom zijn en niet kunnen organiseren dan heb je het heel goed mis!!
  In de maatschapij in nedeland zie je dat de meeste hindoestanen op kantoor werken enzoo… Dus ik weet niet wat je allemaal in je hoofd haalt, maar je heb het goed mis. Er zijn zat hindoestanen die wel kunnen organiseren en dat jy het niet kan….
  Mensen kopen een kaartje omdat ze er van uitgaan dat ze een leuke avond en concert kunnen meemaken… Dat het word afgelast wilt nog niet zeggen dat HINDOESTANEN DOM ZIJN. Kijk dat jy dom bent kunnen we wel verwachten jaa…

 13. Waar discusseren we om? Het is die Afghaan Suloman die de boel heeft opgelicht! Wij hindoes moet een eenheid zijn juist nu met Divali. Laten we massaal naar de persconferentie gaan komende zaterdag en goed verhaal halen bij hun. We nemen een camera mee en plaatsen het op Bollywood.nl en Youtube.

 14. @ Archie en DE REST… doe niet zo zielige met hindoestaan/afgaan/nederlander verhalen AUB. Dit valt onder discriminatie mensen. Wat maakt afkomst nou weer uit. Het gaat erom dat we MENSEN zijn!
  Wil je nou zeggen met je ‘die Afghaan’ dat als het een Hindoestaan zou geweest zijn dat deze probleem niet was gebeurd.

  PROBLEEM IS SUNIDHI CHHAUAN ZELF.. she doesnt give a f*** about her fans.. ze wilt alleen maar geld zien. Serieus, onderschat die Bollwyood artistiten niet.. sommige zijn echt vies bezig.

  Btw… ARCHIE darling je hoorde SONU NIGAM niet klagen toch? Hij vond het allemaal anders SUPER geregeld. Hou je BULLSHIT verhalen voorjezelf

 15. W8t ff wat klopt er niet?!!Eerst is ze met het geld van Cufax vandoor en nu is het opgeschoven!!?? Rara wat klopt er niet??

  Mensen die er nog steeds posetief zijn:RESPECT!
  Mensen die negatief zijn :Helemaal gelijk!

  Ik ben inmiddels de tel kwijt van al die afgelaste concerten op het laatste moment hhaahaa.

 16. Hee mensen,

  dit is niets man.
  waarmee zijn we bezig mensen…

  gewoon even afwachten, eerst de resultaten van de persconf. horen en daarna over gaan tot het veroordelen van wie dan ook.

  succes

 17. Truth weet wel veel informatie te vertellen over de afgelaste show en verwijten maken naar de betalende publiek. TRUTH je bent gewoon zeer zielig om als organisator hier te reageren en de waarheid te verdoezelen.En of je nou van Hindoestaanse/Afghaanse/Nederlandse afkomst bent jullie zijn oplichters!!

 18. Archie>>>> hou je kk bek dicht en geef niet de schuld van jullie vieze hindoestaanen aan afghaanen wat denk je wel gwn schuld geven aan anderen om de eer van je ijgenlandgenoten te helpen,,
  pfff,, ik ben zelf een half afghaan ik weet op het moment niet wat ik op deze site nu doe ,maar diet is ook de laatste keer dat ik op deze site kom.ik had niet verwakht dat mensen hier mijn landgenoten gaan de schuld geven van hun eigen rotsreken,,geen een van jullie weet wat de egt oorzaak is dus wat praaten jullie allemaal onzien hebben jullie hindoestanen geen leven dat je maar crietic hebt op elkaars woorden(p.s ik weet dat er nu veel comentaar zal gegeven worden op mijn woorden maar doe je best zeg er maar iets van,ik w8 wel)

 19. eeeeeeeeeeeeeeyyy MOOI_BOYY 4 EVER,
  helemaal met je eens ik ben ook geen hindoestaan en ik lees altijd deze woorden van deze hindoestanen en ik lach me kapot,steeds als ik nix te doen heb lees ik diet onzin van deze zielletjes ,,haha
  laat ze maar critiec hebben op jou of mijn woorden we zien wel wat ze nog eigenlijk te zeggen hebben na deze vernederring!!!!hahahhahahhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…

 20. whaha lachen. Ik heb niets te maken met die mensen maar believe what you want to believe. Ben zelf ook vaak genoeg geblazert.. moet ook nog m’n geld terug krijgen van TASTE of INDIA. Kijk daar zou ik nooit meer kaartjes halen.

  Van deze mensen heb ik mijn geld wel gewoon terug gekregen en geef me dan 1 reden waarom ik niet iets positiefs over ze zou schrijven?

 21. @ (zogenaamde) mooiboy 4 ever
  En jij weet wel wat de oorzaak is dat je die afghaan niet de schuld geeft?

  Ik geeft nu niemand de schuld, en ik kan niet zeggen wat er gebeurt is daar, en ik beledig niemand(hoop ik) ben ik dan een vieze hindoestaan?

  En als dit je laatste keer is op deze site? no problem niemand gaat je missen, deze site gaat verder met of zonder jou

  Mvg. Johny Chalta

 22. HALLOOOO MENSUUNN!!!
  Iedereen is hier gekk he…

  Het is toch allemaal jullie eigen mening??
  er mag toch gereageerd worden??
  Dat er gereageerd word wil nog niet zeggen dat je mensen gaat zitten uitschelden of weet ik veel wat voor mening…..
  Dat er een mening word gegeven is die persoon zaak niet de jouwe

  Deze site is gemaak om je mening te geven niet om elkaar uitteschelden of WHAT EVER!!..

  Tívanaa

 23. Johny Chalta >>>>>wahahahahaaaha
  wat denk jij hij weet niet de oorzaak daarom wilt hij niet dat zijn landgenoot de schuld krijgt maar jij weet tog ook niet de oorzaak dat je die afghaan wel de schuld geeft.
  walla batchem mooi boy 4 ever ina ke hastan hindoe astan az amoo dewanayesh mefami .khuda dewana nakoo bon ke gunara sare mo bendazan ,aslan ba mo chi ? ne >? hahaha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.