Vivek Oberoi treedt in het huwelijk

Bollywood - Vivek Oberoi treedt in het huwelijkVoor Bollywood acteur Vivek Oberoi is het vrijgezellen leven voorbij. Hij stapt vandaag (29 Oktober 2010) in het huwelijksbootje met de liefde van zijn leven, Priyanka Alva. De 34-jarige Vivek heeft eindelijk deze stap genomen. Vivek heeft enige tijd geleden toegestemd dat zijn familie de geschikte bruid voor hem zou vinden. Priyanka is een hele goede kennis van de familie Oberoi. Ze werden aan elkaar voorgesteld en konden het meteen goed met elkaar vinden. De wijze waarop hun lovestory is gegaan, lijkt net…. een Bollywood film!

Vivek had in het verleden een relatie met Aishwariya Rai. Helaas pakte dit niet goed uit en ging hij ook in zijn carrière achteruit. Aishwariya ging verder met haar leven en Vivek ging steeds verder achteruit. Voor Vivek is het onvoorstelbaar dat hij eindelijk zijn ware liefde heeft ontmoet. Volgens Vivek is Priyanka zijn steun en toeverlaat in goede en slechte tijden. In zijn omgeving komt hij veel mensen tegen die een masker op hebben en voor hem is Priyanka de enige echte op wie hij kan vertrouwen.

De zon schijnt en zal hopelijk blijven schijnen voor Vivek Oberoi en Mrs. Priyanka Oberoi.

7 REACTIES

 1. aahhwat leuk!
  Trouwens ik wist niet eens dan vivek een relatie had met aiswarya wel raar,,maarja:P

  Verder nog veel leuke tijden met Priyanka(K)

 2. ik vind die vrouw van hem maar nix hij heeft een betere verdiend maarja als hij er zelf mee blij is waarom niet dann???(maar tog zij is lelijk):(

 3. scatjuuu>> als je egt vn iemand houdt, gaat het niett om het uiterlyk maar om het innerlyk.

  K wens se geluk toe;D

 4. KATRINA KAIFF fANN>>>>ik stond niet te w8en op jou comentaar,
  en ik heb er tog ook bijgeschreven als hij er zelf blij mee is wrm niet dann??

  voortaan de zin gwn uitlezen KATRINA KAIFF fANN>>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.