Sunidhi Chauhan 6 november in Ahoy


De kaartverkoop voor het concert van Sunidhi Chauhan is onlangs begonnen. Op 6 november staat de zangeres in Ahoy, Rotterdam. Het concert wordt georganiseerd door CUFAX Entertainment.

Alle kaarten voor het concert zijn €45 euro. Het concert telt alleen staanplaatsen. Dus wil je de zangeres van dichtbij meemaken, dan betaal je ditmaal geen hoger bedrag voor het kaartje, maar moet je gewoon op tijd aanwezig zijn bij Ahoy om een plaatsje vooraan te bemachtigen. Wel is er een zitgedeelte aanwezig voor degene die niet te lang kunnen staan of gewoon even willen rusten.

Reserveer nu via CUFAX Kantoor 010-223 0050 en ontvang een korting op de service kosten. Overige adressen via de website www.seetickets.nl. 0900-1353, Govinda Den Haag, Aakash Rotterdam & Ro Amsterdam. Let op excl. service kosten.

Sunidhi Chauhan wordt geboren op 14 augustus 1983. Ze begint met zingen vanaf haar vierde en wordt ontdekt door een lokale presentator. Ze wint een talentenjacht en zingt haar eerst lied voor de film Shastra. Haar echte doorbraak komt echter pas in Ram Gopal Verma’s Mast waarvoor ze de hit Ruki Ruki Si Zindagi zingt. Ze was toen pas 16 jaar.

Haar stem wordt omschreven als ‘krachtig’, ‘verbazingwekkend’ en ‘hees’. De Indiase zanglegende Lata Mangeshkar noemde Chauhan ooit ‘één van de beste jonge zangeressen van dit moment.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.