Vader Salman Khan analyseert ‘relatieprobleem’

Bollywood - Vader Salman Khan analyseert 'relatieprobleem'De vader van de 44-jarige Bollywood acteur Salman Khan, Salim Khan, sprak afgelopen week openlijk in de media over Salman’s relatieprobleem. De reden waarom Sallu’s relaties steeds weer eindigen is volgens hem omdat Sallu in elke geliefde van hem, zijn moeder zoekt. Hij verwacht van zijn vriendin dat zij hem in de watten legt zoals zijn moeder altijd deed. Sallu mist een echte huisvrouw die kookt, kleren wast en kinderen verzorgt aldus Salim.

Helaas konden de voormalige vriendinnen van Sallu geen typische huisvrouw zijn aangezien ze een carrière in de Bollywood filmindustrie wilden maken. En volgens de 74-jarige Salim is het ook logisch dat een dame die aan het het begin staat van een mooie carrière, het huishoudleven het liefst nog even uitstelt. Ook al zou ze het willen combineren het blijft onmogelijk, aldus de vader van Salman Khan.

Volgens zijn vader is het voor Sallu ook heel moeilijk, want hij heeft alleen oog voor zijn co-actrices. Heeft hij eenmaal een relatie dan verlangt hij naar een typische huisvrouw. Zijn vader geeft geen specifiek commentaar op de break-up tussen Katrina en Salman. Wel zegt hij dat als een relatie zich zolang voortzet zonder dat de stap is genomen om te trouwen, het niet 100% zeker is als zij de rest van het leven met elkaar willen doorbrengen. Meestal komt zo een lange relatie ook tot een eind.

Salman Khan heeft nog niet gereageerd op de uitspraken die zijn vader in een interview heeft gedaan. Voor Sallu is het in ieder geval erg sneu dat hij keer op keer met zijn (ex)geliefden een ‘huisje boompje beestje relatie’ wilt, terwijl zij via hem een carrière proberen te maken in Bollywood.(©ZD/Bollywood.NL)

20 REACTIES

 1. tsja..
  pech, maar ik bedoel als je in de 20 bent , ga je toch tegenwoordig voor je carriere, je gaat toch niet lekker thuis zitten en een man verzorgen , ik bedoel kom op.

 2. Shoow echt heaa,,,zij willen ok carriere maken..
  een echte huisvrouw is wel heel erg ouderwets..
  hij en katrina waren so leuk samen..

 3. euh als salman egt een huisvrouw wilt moet hij niet op zoek zijn naar een dame die in de show bizz ziet !!!!
  want elke persoon die een film cariere wilt maken geeft het egt niet op alleen maar voor om hem te verzorgen hahaha dat moet hij zelf tog ook weten !dus beter zoekt hij iemand die NIET in het show bizz ziet !!!!!!!

 4. Nounou,,,
  Als je beroemd en rijk bent en je leeft in 2010 dan zou je niet zggen stop met dit en ga verder met het huishouden en kinderen zorgen..
  😛

  Maar en als die zo een vrouw wilt dan zou die geen beroemde rijke meisje moeten kiezen.
  Zooo goodluck with your dreams Sallu (K)

 5. Nou nou is hij helemaal betoeterd ik bedoel hallo Katrina zou het egt niet leuk vinden om nu al een huisvrouw te worden op zo’n mooie leeftijd vooral nu zij de kans heeft gekrege om een actrice te worden k bedoel logisch dat het steeds en steeds aan uit is tussen hun relatie

  maja ik snap wel dat hij iemand wilt die huisvrouw is maar neem gwn een werkster ofso.
  x.

 6. danuni met je worden wiel je tog niet vrouwen beledigen !
  jonge zeg es iets waarmee je ons niet beledigd!!!wiel je !

 7. Het is de leeftijd, en hij is redelijk primitief. Dat is nu eenmaal zijn karakter. Maar dan zou hij niet om moeten gaan met meiden uit die showbizz of een relatie aangaan met een iets oudere vrouw. In de showbizz is het altijd lastig. Maar er zijn heus wel dames die redelijk huiselijk zijn…alleen hij heeft ze nog niet gevonden…komt wel goed 🙂

 8. heeeeee rosalin hoe weet je eigenlijk dat die danuni een jonge is het kan net zo goed een dame zijn !!!!!!!!hahahhahaaaaa
  en wat zij/hij ook gezegd heeft wilt die egt niet vrouwen mee beledigen !

 9. Heeii ,,
  Ronit boyy Jij hebt gelijk!
  rosalin ,,Ten eerste ik ben zelf een dame 16 jaar oud,
  ten tweede met welke woorden heb ik vrouwen beledigd…
  En ten derde Doe AlstUblieft beter op school want aan jouw reactie te zien kun jij niet goed nederlands schrijven.
  *of zelfs niet eens spreken 😉
  GoodLuck

 10. hahhaa sorry maar ik vind zulke mesnen als jou gwn zielig!
  kbedoel halooo we zijn niet op sgool ofsooo hoor !
  je bent niet mijn docent van nederlands dat je critic hebt op mijn schrijven fouten !
  en trouwens wat kan jou het schelen of ik me nou best doe op SGOOL of niet !!!!!hou je gwn met je eigen leeftijd je bent pas 16 en hebt nu al een grote bek tegen oudere ik weet niet wat er van jou later word MEID !!!!hahahaaa

 11. Omg die meiden maken gebruik van hem om beroemd te worden..
  Ik weet wat voor vrouw salllu wilt…maar die droomvrouw kan hij never nooit
  In bollywood vinden..die moet hij zoeken buiten bollywood…ik weet zeker er zijn zoveel
  Meiden die met hem graag willen trouwen maar ze hebben geen kans..en die kans kan
  Sallu zelf krijgen als hij een keer buiten bollywood opzoek gaat…want die actreses die maken
  Gebruik van hem en worden misschien ook nooit een schte huisvrouw…

  Wish him all the best…with a better wife than all his co-actreses

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.