Aishwarya in gezelschap Sneijder en Clooney

Bollywood actrice Aishwarya in gezelschap Sneijder en ClooneyBollywood ster Aishwarya Rai is onlangs gespot bij een wel bijzonder gezelschap. Toen ze met haar man Abhishek Bachchan begin deze week voor de Fashion Week in Milaan (Italië) vertoefde, kwam ze de Nederlandse topvoetballer Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe tegen. Het koppel was daarbij ook in gezelschap van Hollywood acteur George Clooney en zijn Italiaanse vriendin Elisabetta Canalis. Het was een gezellig moment welk goed werd vastgelegd met deze foto, waarbij van links naar rechts Wesley, George, Yolanthe, Aishwarya en Elisabetta te zien zijn. Wij durven te wedden dat de foto door Abhishek gemaakt is 😉

16 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Friday, October 1st, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. WAT LEUK VOOR JOLANTE EN WESLEY.
  Wedden, dat als Aish een paar surinaamse hindustanen zou zien, dat ze zich 10 keer zou bedenken of ze met hun op de foto zou gaan????of niet????
  En wat weten Yolante en Wesley van en over Aishwarya.

 3. Goedemorgen,

  ja abhi ga jij ff foto maken schat, het is unaniem bekend dat je lelijk bent!!!

  Maanrah. Als ik mij niet vergist heeft deze lelijke jongeman wel de mooiste vrouw van de wereld.Ik zou graag die mensen willen zien die een ander bestempeld als LELIJK.

  Allah Hafiez,

  Rahat

 4. Watt f*ck het gaat toch niet om de knappheid of wat dan ookk…
  *Rahat jij zegt allah hafiez dat meot je beter niet zggen want wat allah heeft gemaakt kun je niet mee uitschelden,,en het zijn well dingen die hij heeft gemaakt..

 5. hahahaa deze foto heb ik ook op de zondag ochtend krant gezien ik had niet eens door dat dat aishewarya ray was omg omg hahhaaa(ps lees geen krant zag het toevali)HIHI

 6. Rahat
  Helaas, je vergist zich toch, ze is mischien de mooiste vrouw ter wereld IN JE OGEN ^.^ Want ik zie het wel anders, ik zeg niet dat ze lelijk is ofzo, maar de mooiste in de hele wereld????

 7. Afg lady

  Wat als je wel kranten leest? Is dat iets dat men zich ervoor moet schamen? pffff… ik gok dat je 12 à 14 jaar oud bent…. 😉

 8. DANUNI:

  JIJ MOET GOED LEZEN,LEZEN EN GOED BEGRIJPEN WANT IK SCHELD NIEMAND UIT JA!!!!!!!

  DAT ZIT NIET IN MIJ OM TE BEOORDELEN WIE KNAP EN LELIJK IS,ALLEEN VIND IK JAMMER DAT MEN ZO GEPIKEERD IS OP IEMAND’s UITERLIJK.

  WAT IK REEDS HEB GEZEGD DAT NIET HEEFT ZICHZELF GESCHAPEN.
  WIJ ZIJN DOOR GOD,BHAGWAN,JEZUS,BHUDA OF ALLAH GESCHAPEN DUS WAAROM MOETEN WIJ EEN ANDER BEOORDELEN OP HAAR OF ZIJN UITERLIJK.

  Allah Hafiez,

  Rahat

 9. Rahat heeft zo gelijk. Helaas zijn er mensen zoals Manrah genoeg op aarde met hun domme en ontwetende opmerkingen. Zucht.
  God heeft de wereld en de mens zo mooi geschapen maar helaas zijn er nu genoeg mensen met een lelijk hart.
  Uiterlijk is niet belangrijk Manrah onthoud dat goed. Bovendien vind ik je opmerking over het geloof zo fout

 10. hahaha nee micha ik benn niet 12 a 14 jaar oud hahhahaaa!!!
  wrm comentaar op mijn woorden ijgenlijk reageer gwn op die text en niet op mij wiel je ?………..!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.