Deepika laat RK tatoeage verwijderen

Bollywood - Deepika laat RK tatoeage verwijderenHet schijnt dat Bollywood actrice Deepika het verleden helemaal heeft laten rusten. Zo heeft ze besloten om haar RK tatoeage chirurgisch te laten verwijderen. Deze tatoeage heeft ze in een roes geplaatst toen ze nog smoorverliefd was op haar ex-geliefde, Ranbir Kapoor. Momenteel is Deepika dolblij met haar nieuwe geliefde, Siddharth Mallya. Wie weet waren de getatoeëerde initialen van Ranbir, op het prachtlijf van Deepika, een obstakel voor Siddharth om verder te gaan met haar.

Deze Bollywood schoonheid heeft dus besloten om de tatoeage te verwijderen. De tatoeage was steeds weer zichtbaar als ze haar haar had opgestoken. Dit deed niet alleen haar, maar ook haar geliefde denken aan een verleden met bollywood hunk, RK. Deepika laat het verleden dus helemaal achter haar. Hopelijk zal zij niet zo snel een nieuwe tatoeage plaatsen met de initialen van haar nieuwe geliefde. (©ZD/Bollywood.NL)

10 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, September 28th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. ogh arm kind wat is ze tog dom je gaat tog geen tatoo laten in de naam van je vriend haloooo het gaat tog wel een x uit man maarja ik hoop dat deepika met salmankhan gaat ze zijn egt een mooi kopel

 3. Deepika didn’t really love RB..otherwise she wouldn’t dump him!
  ANd is her own fault and stuppid that she had a tattoo of his name..

 4. soms leer je van je fouten maar soms word je steeds dommer zoals deepika, ik zou echt nie met salman gaan omg,, die kan nooit volhouden met een meisje, als ze met hem gaatdan word ze hem echt wel zat. you’ll see

 5. Waarom verwijderen?????????????
  Ze kan alle namen van alle vriendjes laten tatoeeren toch.
  Ze waren zo verliefd. Wat weten deze mensen over de liefde????
  Ze worden zo snel en op alle tegenspeleres verliefd, dat als ze alle namen willen tatoeeren een extra rug nodig hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.