Special rond acteur en regisseur Rajat Kapoor

Bollywood - Special rond acteur en regisseur Rajat KapoorTropentheater Amsterdam zet Rajat Kapoor (1961), de succesvolle Indiase theaterfilmcacteur en regisseur uit Mumbai vier dagen in de spotlights. Als acteur speelde hij in 32 films, hij regisseerde, schreef en produceerde 10 films. In 2009 regisseerde hij zijn eerste theatervoorstelling: Hamlet – The Clown Prince. Van dinsdag 26 tot en met 29 oktober zijn twee van zijn films en de theater voorstelling te zien.

Zijn film Mythia is alles behalve een Bollywood film, maar sinister, modern in stijl en vormgeving – én met humor. Hij doet denken aan het werk van Quentin Tarantino. De tweede film Fatso! is een komedie vol verwikkelingen, ‘ A High Calorie Love Story’.

In de theaterproductie Hamlet – The Clown Prince komt zijn fascinatie voor clowns en jokers terug. Hamlet door de ogen van een clown: een komische versie van een tragedie. Rajet Kapoor is aanwezig voor een nagesprek op dinsdag 26 oktober.

2 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Monday, September 20th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.